Krátký průvodce pro dlouhý život

pondělí 17. listopadu 2014 ·

Tento přehledný a čtivý průvodce vám poskytne 65 efektivních rad pro to, abyste dlouho žili, a naplno mohli užívat svého dobrého zdraví.

Autor známé a velmi úspěšné knihy Konec nemocem vás nyní provede možnostmi, jak zůstat zdravý, přičemž se opírá o nejnovější poznatky lékařské vědy. Ukazuje vám možné a překvapivě snadné změny ve vašem životě, které zatím leží nevyužity před vámi.

Vytvořte si nové zdravé návyky, využijte nejnovější vědecké poznatky a začněte opravdu žít!

I zdánlivé maličkosti mohou pozitivně ovlivnit naše zdraví, ale musíme o nich vědět. (Víte, že tolik doporučované potravinové doplňky, vitamíny nebo antioxidanty možná nejsou tak užitečné, protože svou přítomností blokují přirozené pochody v organizmu? Už vám někdo řekl, že malé dávky aspirinu denně jsou takřka elixírem života pro lidi nad 40 let? Takové, a mnoho dalších rad naleznete právě v této publikaci.

Navíc zde naleznete kompletní přehled doporučených a preventivních lékařských prohlídek pro celý život, aktualizovaný českou lékařkou podle podmínek českých zdravotních pojišťoven.

Doporučená cena 249 Kč. Pouze do 19. 11. zakoupíte na www.albatrosmedia.czt se slevou 25 %.

Ukázky stran: 





0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.