Video: Marcel Chládek u Kulatého stolu Vysočiny

čtvrtek 29. května 2014 ·

Ministr školství Marcel Chládek diskutoval u Kulatého stolu Vysočiny. Téma školství otevřely Kulaté stoly Vysočiny již podruhé. Tentokrát na aktuální otázky z publika odpovídal ministr Marcel Chládek. Debata se točila nejen kolem koncepce školství do roku 2020, ale také kolem duálního systému vzdělávání a řeč přišla i na změny ve financování regionálního školství. Ministr chystá v této oblasti řadu změn, jak prozradil při své návštěvě Vysočiny.

1 komentářů:

Eva Adamová řekl(a)...
29. května 2014 v 8:30  

Fakt jsem netušila, že talenty se hledají tak, že se srážejí nůžky k sobě. Tím se přece odjakživa likvidovali. To věděl už básník Žáček: Hlavy se setnou těm, co přeční, zato průměrní jsou věční.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.