Ministr školství ocenil na Den učitelů vynikající pedagogy

pátek 28. března 2014 ·

Ministr školství, mládeže a tělovýchovy Marcel Chládek dnes 28. 3. v pražském Lichtenštejnském paláci udělil u příležitosti Dne učitelů - který byl letos poprvé zařazen mezi významné dny ČR - Medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 51 vynikajícím pedagogům všech stupňů vzdělávací soustavy.


35 pedagogů obdrželo Medaili 2. stupně (bronzová, za vynikající pedagogickou činnost), 16 pedagogů pak Medaili 1. stupně (stříbrná, za dlouhodobou vynikající pedagogickou činnost), jedna medaile byla udělena in memoriam, a to bývalému profesorovi Filozofické fakulty Univerzity Karlovy doc. Cyrilu Stejskalovi. Medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy se udělují od roku 1997, a to jako nejvyšší ocenění působení v resortu školství. Je oceněním významné pedagogické, výchovné, vědecké nebo umělecké práce, dlouhodobého a vynikajícího působení v resortu školství nebo mimořádně záslužného činu při zajišťování a zlepšování podmínek pro výchovu a vzdělávání v České republice. Jejich udělování se řídí Statutem Medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.

Medaile - konečný seznam nominovaných 2014

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.