EDUin posílá dárek ke Dni učitelů se vzkazem: „Učitelé, vážíme si vás!“

pátek 28. března 2014 ·

V kampani Chci učit chceme ukázat, že existuje řada skvělých učitelů a učitelek, kteří dělají svou práci s nasazením a zaslouží si být za ni společností oceneni.


U příležitosti Dne učitelů spouští EDUin dlouhodobou kampaň na podporu učitelské profese. Chceme představit a veřejně ocenit dobré učitele a učitelky, protože bez nich se dobrá škola neobejde.

Rozbalte si spolu s námi nový web CHCI UČIT a užijte si dárky, které tam na vás čekají.


...a mnoho dalšího ke Dni učitelů na www.chciucit.cz

5 komentářů:

krtek řekl(a)...
29. března 2014 v 4:40  

Ano, ano, přesně to si většina z nás přeje - koncert Chinaski a e-pohlednici! Zamačkávám slzu a děkuji. Už ani "dnes je svátek váš, nezkoušejte nás" na tabuli nebylo ;-(

Anonymni z 21:30 řekl(a)...
29. března 2014 v 8:41  

"Moc mě nebaví číst, psát a počítat. Myslím, že každé průměrně inteligentní dítě se to nakonec naučí samo", říká Vítek, herec a učitel na Bratrské škole."

Nevím, co si o tom myslet. Snad, že mě k svátku někdo píchá do zad.

Smrdí to Feřtekovinou.

obyčejná učitelka řekl(a)...
29. března 2014 v 8:41  

Mně děti nakreslily na tabuli kytici. Není to tak zlé. Ale je to věc rodičů.

turistao 982 řekl(a)...
29. března 2014 v 18:50  

Ještě chybí, aby stát vzkázal"Učitelé, vážíme si vás" a úměrně tomu upravil mzdy učitelů, aby neutíkali do lépe placených zaměstnání.

Nicka Pytlik řekl(a)...
30. března 2014 v 20:52  

Tak on byl Den učitelů!?
Hele, já nedostal kytičku, ani nepamatuju. Dřívávějc jsme si v kolektívu aspoň řádně vylili hlavy. Dnes je máme už jen vypatlány...

CHCI UČIT, ZAREGISTRUJTE SE...
1. Zdá se, že dobrá škola se odehráva výhradně na podlaze.
2. Vrací se mi vzpomínky na rozjásané tváře mých spolužáčků a pestrobarevná mávátka v prvomájovém průvodu. Kreslili jsme Lajku a Timur byl náš vzor.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.