Po Infernu přichází Očistec

úterý 18. února 2014 ·

Nakladatelství XYZ vydává druhý díl romanticko-erotické trilogie Hříšné odstíny vášně s názvem Gabrielův Očistec. Kniha navazuje na veleúspěšné Gabrielovo Inferno Sylvaina Reynarda, které vyšlo v říjnu loňského roku a rychle se stalo českým bestsellerem. Celosvětově úspěšná série vznikla původně jako fan-fiction Fifty Shades. Autor se při psaní inspiroval Božskou komedií Danta Alighieriho i trilogií Padesát odstínů E L James.


Práva na knižní vydání série o univerzitním profesorovi Gabrielovi Emersonovi a jeho zakázané lásce ke studentce Julii byla prodána do celého světa a sklízí jeden úspěch za druhým. V roce 2012 se Gabrielův Očistec stal finalistou ceny Goodreads Choice Award pro nejlepší romanci. Úspěch této série podtrhuje také připravovaný film a ceny, které získaly jednotlivé díly – ihned po uvedení v USA se knihy vyhouply mezi bestsellery žebříčku The New York Times a pyšní se i titulem USA Today bestseller. Autor Sylvain Reynard se v letech 2011 a 2012 probojoval mezi nejlepší autory Goodreads Choice Award.

Na rozdíl od většiny erotických románů má tento příběh perfektně rozvinutou psychologii postav – mužská postava Gabriela je velmi reálná a propracovaná, čímž dává ženám lépe nahlédnout do mužského myšlení. Reynardův román má rychlý spád a také velmi kvalitně napsané dialogy. Čtenářky a čtenáři oceňují nejen romantické a žhavé scény, ale také prostředí, do kterého je román zasazen. Díky profesorovi se vypraví třeba do Florencie, kde Gabriel svou milovanou Julianne zasvěcuje nejen do méně známých oblastí renesančního umění, ale i do tajů smyslového a tělesného potěšení. Po návratu do univerzitního prostředí se však štěstí změní v očistec a oba musí začít o svou lásku znovu bojovat – s žárlivým ex-partnerem, s univerzitními pravidly, s nepřejícími kolegy a studenty…

Ukázky stran:







Doporučená cena 349 Kč. Knihu s 25% slevou zakoupíte do 28. 2. 2014 v e-shopu www.albatrosmedia.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.