Karta mládeže EYCA pro středoškoláky

čtvrtek 13. února 2014 ·

Česká rada dětí a mládeže prostřednictvím Evropských karet mládeže EYCA umožňuje mladým lidem užívat slevy a výhody v různých oblastech života jako je cestování, kultura, vzdělávání či sport. Nabízíme školám možnost pořídit je svým studentům – jednak lze odebrat větší množství karet za zvýhodněnou cenu, nebo vyrobit průkazy s vlastní grafikou. Získáte tím zajímavou podporu: karty mohou být zaprvé technicky funkční v rámci výuky a provozu (vstupy, stravování), zadruhé slouží jako průkaz studenta, zatřetí poskytují držitelům výhody v ČR i zahraničí. Plošně nedávno začaly fungovat na Gymnáziu Kolín, kde mají studenti všechny tyto možnosti. Pracujeme na tom, abychom rozšířili slevy v jejich regionu, někteří ovšem využívají kartu již teď – nejvíce na kulturu, sportovní vybavení, stravování a různé kurzy.


Průkazy, jež se na školách v současnosti využívají, je možné jednoduše spojit s výhodami EYCA karet (např. jen umístěním loga EYCA do původního vzhledu karty).

Smyslem projektu je především usnadnit mladým lidem podmínky při cestování a podpořit jejich volnočasové aktivity. Co se týče vzdělávání, studenti si mimo jiné levněji obstarají knihy, učebnice, jazykové kurzy a pobyty. Náš tým s držiteli karet nebo jejich zástupci komunikuje prostřednictvím měsíčního zpravodaje a je otevřen zpětné vazbě, což umožňuje, abychom i my dokázali odpovídat na skutečné potřeby držitelů.


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.