Sex - uživatelská příručka

pátek 1. listopadu 2013 ·

Nejdůležitější informace a techniky vedoucí k optimálnímu výkonu

Sex je jednou z nejvíce vzrušujících, rozkoš přinášejících a celkově prospěšných aktivit, jež má lidstvo k dispozici, a je velkým štěstím, když o něm naleznete spolehlivé informace. Pro mnoho lidí nadále zůstává tabuizovaným tématem, dopouštějí se chyb během procesu pokusů a omylů a občasném prohlížení zavádějících webových stránek. Ani pokřivená zrcadla v zábavném parku nedokážou tak zkreslit lidské vnímání toho, co je mezi milenci možné a žádoucí, jako to dokážou pochybné bylinné přípravky údajně léčící jakoukoliv sexuální dysfunkci a masově rozšířená pornografie s plejádou abnormálně vyvinutých zrůd. Tato uživatelská příručka je lékem na všechny fámy a povídačky, jež pronikly do naší kultury, je tu, aby vám pomohla používat a udržovat všechny sexuální role, pomůcky a techniky.


Kvůli přehlednosti a snadnému používání je příručka rozdělena na sedm částí:
  • PŘÍPRAVA radí, jak nalézt vhodného partnera a připravit domov a lůžko.
  • INICIALIZACE A PŘEDEHRA uvádí tipy na jemné nalákání partnera do ložnice a provádí všemi důležitými stádii počátku milování.
  • MANUÁLNÍ A ORÁLNÍ STIMULACE GENITÁLIÍ představuje sérii aktivit prováděných pouze prsty, rty, zuby a jazykem a vedoucích ke stimulaci nejcitlivějších míst partnera.
  • POHLAVNÍ STYK prozkoumává rozmanité způsoby sexuálního styku muže se ženou a doprovází je tucty zobrazení pozic a poloh.
  • POKROČILÝ POHLAVNÍ STYK vás dovede až na samou hranu sexuality a nabídne stručný úvod do mnoha v současnosti oblíbených zvláštností a fetišů.
  • SEXUÁLNÍ POMŮCKY představují některé z mnoha pomůcek, které jsou používány ke zvýšení rozkoše a rozmanitosti při milování.
  • ÚDRŽBA A ŘEŠENÍ POTÍŽÍ vás poučí o mnoha problémech, které mohou narušit váš sexuální život.

Správně provedený sexuální styk vám může poskytnout celoživotní radost a důvěrné přátelství, avšak trvá roky praxe a trpělivosti, než ho dovedete do dokonalosti. Je běžné zažívat během hledání sexuálního uspokojení zoufalství, ponížení, osamělost a bolest; jedná se o běžné pocity, a jakmile nabydete více zkušeností, vymizí. Jednoho dne, a nebude to trvat dlouho, dosáhnete extáze s takovou lehkostí, s jakou nyní vyměňujete žárovku, zapínáte televizi či píšete dopis na počítači. A pak budete
vědět, že jste dosáhli dokonalosti.

Ukázky stran: 






Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz

5 komentářů:

Nicka Pytlik řekl(a)...
1. listopadu 2013 v 10:46  

No konečně!
Den před Dušičkami se to vyloženě hodí. Pokud se za tím ovšem nezkrývá snaha redakce odvést pozornost od povolebního kvasu a aktuálně politických zesnulých.

informace a techniky vedoucí k optimálnímu výkonu

Neměl by být v těchto souvislostech pojem 'výkon' nahrazen slůvkem 'úkon'?
Mně se výkon, tedy množství práce vykonané za časovou jednotku, vybavuje spíš ve spojení maximální. A maximalizace zkracováním času se mi v oblasti sexu nejeví jako právě žádoucí.

Josef řekl(a)...
1. listopadu 2013 v 21:20  

Zdá se, že není dostatečně zřejmé, proč je informace o této příručce uvedena na webu česká skola.

obyčejná učitelka řekl(a)...
1. listopadu 2013 v 23:16  

Možná aspiruje na příručku sexuální výchovy pro ZŠ s doložkou MŠMT!? A vzhledem k dřívějšímu dozrávání dnešních dětí, jak tu někde někdo poznamenal, budou na jejím základě zformulovány standardy pro I. stupeň 2. období (tipuji školní rok 2014/15) a v následujícím roce se stane doporučeným materiálem pro učitelky v předškolním vzdělávání.

Nicka Pytlik řekl(a)...
2. listopadu 2013 v 0:03  

Skoro bych si příručku i sám koupil. Mnohé mne vyloženě zaujalo. Třeba tipy na jemné nalákání do ložnice nebo ňadra jako technické vybavení. Že hrozí nebezpečí usmrcení nebo že mezi partnerčinými orgasmy se nemusejí dělat přestávky, to jsem fakt nevěděl.
Jenže, co s tím, teď, když aktuální politická situace je samo o soně tak vzrušující.

Janek Wagner řekl(a)...
2. listopadu 2013 v 0:45  

Josefe, přinášíme informace o knihách z produkce Albatros Media, tedy provozovatele tohoto portálu, pravidelně.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.