Kouzlo 1-2-3: "Počítám do tří" a další účinné triky, aby děti nezlobily

pátek 25. října 2013 ·

Jednoduchou důslednou metodou Kouzlo 1-2-3, popsanou v této knize, zvládnete nevhodné chování dětí, povzbudíte jejich dobré chování a posílíte své vzájemné vztahy. Taktika založená na odpočítávání a používání „time-outu“ dítě výrazně motivuje ke změně chování a je velmi vhodná pro věkovou kategorii od 2 do 12 let

Kromě toho zjistíte, že netřeba zbytečných slov – ve vaší rodině přestanou vládnout křik, hádky a dohadování. 


Autor, zkušený dětský psycholog, rozděluje rodičovské „povolání“ do tří jednoduchých úkolů:
  1. Jak zvládnout nevhodné chování: snadné techniky, jak přimět děti, aby se PŘESTALY chovat nežádoucím způsobem (fňukání, hádání, záchvaty vzteku, sourozenecká rivalita atd.).
  2. Povzbuzování dobrého chování: účinné triky, jak přimět děti, aby ZAČALY dělat to, co po nich chcete (uklízet si po sobě, navečeřet se, uložit se do postele – a zůstat tam!).
  3. Posilování vašich vztahů s dětmi: efektivní postupy, jak posílit vaše vzájemné pouto.
„Podle mých zkušeností je kniha stejně dobrá jak pro uklidnění rodičů, tak pro vedení dětí.“
Vyrovnaný otec

„To, co tuto knihu tak odlišuje od všech ostatních knížek o výchově, je, že jde o velmi jednoduchý proces a že vám dá příklady KAŽDÉHO možného scénáře, s nímž se můžete setkat (v autě, v obchodě, co když dítě řekne ne, co když odmlouvá atd.). Naleznete zde prostě všechny odpovědi na vaše otázky. Pochopila jsem to, když se naši kluci ve věku 7 a 9 let začali prát v autě a jediné, co jsem musela udělat, bylo říct: ‚To je 1 pro vás oba.‘ V tu ránu se oba zklidnili. Nevěřili jsme s manželem vlastním očím – pořád jsme se otáčeli dozadu, zda se tam tiše neperou, protože jsme tomu nemohli uvěřit. Ale oni byli opravdu hodní, rvačka skutečně skončila. Tuhle knížku prostě MUSÍTE mít!“ 
Šťastní rodiče

 Ukázky stran: 





Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.