Přečtěte si: Vtipné budou, ale...

sobota 21. září 2013 ·

Budou to vtipné volby. To je už jasné. Tak například TOP 09 zařadila mezi priority, že se postará, aby nedocházelo k neopodstatněnému odvolávání ředitelů divadel. Těžko říci, zda považuje voliče za úplné tupce a ignoranty, nebo zda jsou její lídři senilní, či je jim všechno jedno. Pravděpodobně půjde o nějakou kombinaci těchto prvků.


Z komentáře Martina Komárka v Literárky.cz vybíráme:

ČSSD se už snad ani nesnaží někoho přesvědčovat o tom, že není vnitřně rozpolcená a do jednoho volebního kraje nasazuje hlavní rivaly. Ti si to na férovku rozdají o preferenční hlasy, čímž atmosféru ve straně ještě víc zahustí a posunou ji zase o kousek dál k možnosti promarnit suverénní volební vítězství. A zatímco na jižní Moravě kandiduje hned několik lídrů, jinde zřejmě není lidí nazbyt: libereckou kandidátku vede Pavel Ploc, který proslul mimo jiné jednou z nejzábavnějších scén minulého sněmovního období, kdy se pustil do analýzy „ratingu“, aniž by tušil, jak se toto obtížné cizí slovo vyslovuje.

1 komentářů:

Pytlik Blaha řekl(a)...
22. září 2013 v 11:31  

Sranda muší zkrátka bejt.
Jen aby to nebyl na dlouhou dobu poslední důvod k pozasmání.
Aškoli, kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.