16. 10.: Konference KYBERPSYCHO – prevence, řešení a právní souvislosti elektronického násilí

pondělí 16. září 2013 ·

Konference přinese nejnovější výzkumné poznatky významných českých pracovišť a zaměří se na konkrétní palčivé, diskutabilní a nově se objevující hrozby pro mladé uživatele internetu a mobilních technologií.

Termín konference: 16. října 2013, 9:00 -- 16:00
Místo konání: konferenční sál Magistrátu hlavního města Prahy, Mariánské náměstí 2, Praha 1.
Registrace účastníků: od 8:30 do 9:00 hodin.

Konferenci doprovodí řada zajímavých aktivit, mezi které patří přehlídka organizací poskytujících pomoc a služby obětem kyberkriminality a násilí, filmový klub a odborný workshop s názvem „Kybernetická bezpečnost a hrozby pro neziskové organizace“.

Bližší informace o konferenci včetně programu najdete na webové stránce: http://konference.ncbi.cz/konference-prahabol2013.

Registraci své účasti můžete provést na webové stránce: http://konference.ncbi.cz/registrace-prahabol2013.

Konferenci pořádají Hlavní město Praha a Národní centrum bezpečnějšího internetu s podporou odborného partnera, společnosti Telefónica Czech Republic, která svými programy dlouhodobě podporuje bezpečné používání internetu. Konference proběhne v rámci již čtvrtého ročníku projektu „Praha bezpečně online“, podpořeného Ministerstvem vnitra ČR v dotačním programu prevence kriminality.

Kontakt na organizátora: Mgr. Jana Brandejsová, manažerka vzdělávání, e-mail: brandejsova@saferinternet.cz, tel.: 702 013 228

Více o projektu "Praha bezpečně online 2013" viz http://www.saferinternet.cz/prahabol2013.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.