Jedinečná příležitost se ode dneška nabízí mateřským školám v Praze a Středočeském kraji.

čtvrtek 14. března 2013 ·

Nadace Proměny vyhlašuje Grantovou výzvu 2013 v programu Zahrada hrou, školy tak mohou do 24. května žádat o podporu pro své zahrady. Nadace dnes rovněž spouští nový webový portál Proměny pro školy.


„Výzvu jsme letos koncipovali více motivačně a hlavně tak, aby se s naší pomocí do proměny své zahrady mohl pustit větší počet škol,“ komentuje nové podmínky grantové výzvy Jolana Říhová z Nadace Proměny. „Ve třech kolech může až 5 úspěšných žadatelů získat postupně příspěvek na projektovou dokumentaci, realizaci proměny zahrady a její údržbu. Součástí celého procesu jsou navíc semináře, konzultace a exkurze za dobrými příklady.“

Ve všech třech kolech grantové výzvy může nadace rozdělit dohromady až 4 miliony Kč. Výsledky prvního kola budou známy letos v říjnu.

Podrobné podmínky grantové výzvy jsou dostupné na www.nadace-promeny.cz. Řadu informací a inspiraci mohou zájemci o podporu získat také na konferenci Zahrada hrou 2013, kterou nadace pořádá v NTK v Praze ve středu 3. 4. O své zkušenosti se zde podělí uznávaní architekti Zdeněk Sendler, Michal Fišer, Lucie Miovská, známí tvůrci herních prvků Lenka Klodová, Lukáš Gavlovský i pedagogové a rodiče, kteří již svůj projekt s pomocí nadace realizují.

Rady, dobré příklady a inspiraci od nás i ze zahraničí k rozvoji prostředí pro děti nadace nově nabízí také na novém webovém portálu www.promenyproskoly.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.