Těstoviny: Krok za krokem podle fotografií

úterý 20. listopadu 2012 ·

Přes 80 receptů přímo ze slunné Itálie!

Tato jednoduchá a názorná kuchařka 82 rychlých a nápaditých receptů, které pocházejí ze slunné a přátelské Itálie, vás pomocí dílčích fotografií jednotlivých fází přípravy povede krok za krokem. Díky tomu podle této knihy navaří snadno i naprostý začátečník, který se potřebuje rychle najíst, ale na své si zde přijde rovněž zkušený gurmán a milovník dobrého jídla.

V knize naleznete:

  • Základní a rychlé recepty,
  • Zeleninové varianty
  • Těstoviny s rybami a korýši či masem
  • Saláty
  • Lasagne, ravioli, gnocchi
Autorka je italská gurmánka původem z Benátska, která žije už patnáct let v Paříži. Ve svých receptech nám předává své nadšení pro dobré suroviny a pro jednoduchou, chutnou a přirozenou kuchyni. Inspiruje se tradičními italskými recepty a přizpůsobuje je dnešním požadavkům na kvalitní lehčí a rychlejší kuchyni.
 
Ukázky stran:
 







Vydal CPress, doporučená cena 399 Kč

Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.



 

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.