12. 10.: Živé vysílání debaty ministra školství se studenty vysokých škol na téma České vysoké školství a jeho budoucnost

pátek 12. října 2012 ·

Podívejte se na dnešní živé internetové vysílání debaty ministra školství prof. Petra Fialy se studenty vysokých škol při příležitosti konání konference České studentské unie (ČeSU) na téma: "České vysoké školství a jeho budoucnost".


Termín vysílání: dnes, pátek 12.10.2012 od 14:00

Odkaz, na kterém si můžete vysílání zapnout: prednasky.tul.cz/lbc

Program vysílání:

  1. Vystoupení ministra Fialy: představení kroků ministerstva ve vztahu k českému vysokému školství
  2. Zveřejnění výsledků průzkumů mezi studenty - vedoucími představiteli studentských organizací a průzkumu mezi členy Svazu průmyslu a dopravy na téma vysokého školství
  3. Panelová diskuse na téma: „České vysoké školství a jeho budoucnost“ (potvrzení účastníci panelu: ministr školství prof. Petr Fiala, rektor TUL prof. Zdeněk Kůs, zástupce studentů a České studentské unie Jiří Kohout, zástupce průmyslu ze společnosti Škoda Auto Ing. Jaroslav Koloc, Ph.D)

Záznam debaty bude následně umístěn na www.StudentTV.cz

O České studentské unii

Česká studentská unie (ČeSU) je největší studentskou sítí v České republice. Zastřešuje desítky studentských unií a organizací z vysokých škol různých směrů, od ekonomických a technických, po lékařské, právnické, zemědělské a další.

Síť těchto organizací každoročně pořádá mnoho desítek aktivit s dopadem na stovky tisíc vysokoškoláků. Od provozování studentských médií a pořádání odborných přednášek až po studentské majálesy.

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
12. října 2012 v 12:15  

Ceska studentska unie je podvodna organizace, kterou ridi PWC a ktera nema se studenty nic spolecneho.

Anonymní řekl(a)...
12. října 2012 v 20:04  

Poslechnuto celé vystoupení Radka Špicara a naprostý souhlas s řečeným.
Dost nechápu, jak se mohl tolik let nechat upadat zájem studentů o technické obory ve prospěch oněch kulturologií apod. K motivaci učitelů - naprostý souhlas. Atd.

Anonymní řekl(a)...
18. října 2012 v 22:00  

http://www.ceska-studentska-unie.cz/

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.