Jak mi Francie zachránila manželství

pátek 12. října 2012 ·

Humorné i dojemné a především delikátní svědectví o znovunalezení manželské lásky, kterou ohrožuje i zachraňuje vaření. Další z Příběhů psaných s chutí, volné řady nakladatelství Motto, která kombinuje milostný příběh s recepty místní kuchyně.

Příběh, který si autorka prožila na vlastní kůži: Amy Finley (1973), profesionální kuchařka, byla na mateřské dovolené, když se jednoho dne rozhodla, že zkusí štěstí a přihlásí se do kulinární televizní reality show. Stalo se nemožné a ona vyhrála třetí řadu úspěšného pořadu The Next Food Network Star.

Vzápětí natočila i několik epizod vlastního televizního pořadu, kde představovala televizním divákům jednoduché rodinné recepty. Pocit vítězství se ale nedostavil, protože její soukromý život se ocitl v troskách. Splnil se jí přece sen… nebo snad ne? Stala se celebritou, před kamerami vařila pro miliony televizních diváků, ale už nezbýval čas na vlastní rodinu, což vede až k rozluce s manželem. V zoufalé snaze zachránit manželství navrhne Amy manželovi riskantní plán: opustí kariéru v televizi a odstěhuje se s celou rodinou na rok do Francie, kde se do manžela zamilovala a kde spolu krátce žili. I v novém životě v Burgundsku hraje klíčovou roli vaření.

Knihu s 15 % slevou zakoupíte v e-shopu www.albatrosmedia.cz.

V edici Příběhy psané s chutí již vyšlo:

  


   


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.