Polibek pro Annu

pondělí 4. června 2012 ·

Američanka rok v Paříži!

Sedmnáctiletá Američanka Anna se cítí podvedená. Její rodiče ji totiž posílají na roční studium do Francie - přes půlku planety, do neznámého prostředí, aniž by navíc uměla slůvko francouzsky. Musí tak opustit své přátele, potenciální lásku i veškerá pohodlí amerického života a začít úplně nanovo.


V romantické Paříži, ve městě, které nikdy nespí, se vrhá do nových vztahů i zkušeností a odhaluje v sobě skryté vlastnosti. A také je tu jeden spolužák, Étienne St. Clair, který se liší od všech kluků, které kdy Anna potkala… Stephanie Perkinsonová se od malička věnuje knížkám. Po studiích kreativního psaní je nejprve prodávala, pak půjčovala v knihovně a postupně je začala psát. Polibek pro Annu (v originále Anna and the French Kiss) je její první a hned velmi úspěšnou knihou určenou teenagerům.

Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu www.albatrosmedia.cz.

4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
4. června 2012 v 17:44  

Jak tohle probiha souvisí s Českou skolou, pane Wagnere?

poste.restante řekl(a)...
4. června 2012 v 20:31  

Stačí si všimnout štítku "PR článek".
On totiž naši možnost si tu podiskutovat někdo musí zaplatit.
:-)

Zen řekl(a)...
4. června 2012 v 20:34  

Ale stejne si myslim, ze by i PR clanky mohly byt alespon trosku k neci. Nicht wahr?

Zen řekl(a)...
4. června 2012 v 20:35  

GRRR! Rychla ruka :-(
s/neci/veci

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.