Marcel Chládek k (ne)čerpání z fondů EU: Naše školství nezachrání tým externích právníku, ale odchod ministra Dobeše

úterý 17. ledna 2012 ·

Video z tiskové konference dne 16. ledna 2012.



6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
17. ledna 2012 v 12:40  

No, Dobeše nemusím, ale pan Chládek a jeho kompetentní úvahy české školství nezachrání už vůbec. Taky mě udivuje, kolik prostoru na České škole pan Chládek dostává. Vzhledem k tomu, že nicneříkajícími prohlášenímí torpéduje úplně všechno, je i jeho snaha o "nápravu" českého školství dost pofidérní... Vzpomeňme na jeho touhu po Středočeské královské univerzitě a podobné hovadiny.

http://www.ceskapozice.cz/domov/veda-vzdelavani/o-dobesovych-sto-milionech-pro-pravniky-trochu-jinak

Anonymní řekl(a)...
17. ledna 2012 v 14:14  

Ten pravnicky tender se pripravuje nekdy od podzimu 2010, to ma Chladek spatnou informaci a je primarne na VaVpI (to je ten druhy program, ktery zatim nema problemy)

Anonymní řekl(a)...
17. ledna 2012 v 14:53  

No, Chládka nemusím, ale má pravdu. Dvě miliardy z našich kapes do kapes Dobešových kamarádů. Možná by bylo jednodušší, kdyby Dobeš napsal seznam s čísly účtů, na které by všichni v produktivním věku poslali po 400 Kč (2 mld děleno 5 mil).

Anonymní řekl(a)...
17. ledna 2012 v 15:07  

Naše školství nezachrání tým externích právníků, ale odchod senátora Chládka.

Anonymní řekl(a)...
17. ledna 2012 v 15:55  

Jestli zároveň vypadne i Dobeš, tak proč ne.

Jen jestli ale v tomhle Absurdistánu vůbec máme někoho, kdo je schopen MŠMT řídit alespoň tak, aby se mu skoro všichni nesmáli nebo na něj nenadávali.

Anonymní řekl(a)...
17. ledna 2012 v 17:05  

Kouzelne na Chladkove komentari je, ze zrejme neumyslne prozradil, ze se s nim sesel dobesuv namestek a bonzoval ohledne kontrol jeste predtim, nez to rekl Dobesovi. Namestek pripravil na Dobese medialni past, ktera Dobese malem sklapla mezi svatky :-)

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.