Dvojjazyčná kniha: Jeníček a Mařenka a další známé pohádky / Hansel and Grethel and Other Famous Fairy Tales

pátek 25. listopadu 2011 ·

Učte se anglicky čtením známých pohádek!


Pohádky mají rádi malí i velcí čtenáři. Těm malým se díky jim otevírá svět fantazie, který se mnohdy prolíná se světem skutečným. Ti starší rádi zavzpomínají na bezstarostné dětství, kdy jim pohádky četli rodiče či prarodiče. Ti z Vás, kteří už trochu anglicky umějí, si jistě rádi přečtou známé pohádky v angličtině.

V publikaci jich najdete šest v anglicko-české podobě. Dětem můžete pohádky pouštět z CD namluveném anglickým rodilým mluvčím. Budou si tak zvykat na výslovnost i intonaci angličtiny.

Každá pohádka obsahuje nápady, jak dále pracovat, aby se děti co nejvíce z jazyka naučily. Na konci knížky naleznete základní přehled anglické gramatiky.

Seznam pohádek:
  • Jeníček a Mařenka
  • Šípková Růženka
  • Kouzelné zrcadlo
  • Bělunka a Růženka
  • Bílá laň
  • Krásná princezna 
Více informací o knize naleznete a s 15% slevou zakoupíte na http://knihy.cpress.cz/jenicek-a-marenka-a-dalsi-zname-pohadky.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.