Přečtěte si: Dobeš je nejlepší polistopadový ministr školství, vychválil Klaus VV

pátek 2. září 2011 ·

Věci veřejné dokázaly podle prezidenta Václava Klause dosadit do vlády velmi schopné lidi. Místopředsedu Věcí veřejných Josefa Dobeše označil za nejlepšího polistopadového ministra školství, exministra Víta Bártu pak za šikovného, bystrého politika. Věci veřejné jsou podle Klause strana, která se stabilizuje. Kritikou naopak nešetřil na adresu ministra zahraničí Schwarzenberga.

Z článku Markéty Březinové a Michala Hrona v iDNES.cz vybíráme:

Výslovně pochválil místopředsedu Věcí veřejných Josefa Dobeše, který je podle něj nejlepším ministrem školství, jakého Česko po listopadu 1989 mělo. Podpořil ho i ve sporu o úředníka Ladislava Bátoru.


"Někteří lidé, kteří si netroufnou na mě, tak si nacházejí slabšího partnera a s tím se snaží utkávat," prohlásil. Celou kauzu označil za zástupný útok na jeho osobu. "Chudák pan Bátora," uvedl prezident. Proti Bátorovi, ale i na jeho podporu, se ve čtvrtek před ministerstvem školství sešly dvě různé demonstrace. Bátora iDNES.cz sdělil, že ve stejný den dostal výhrůžný anonym s namalovanou kulkou.

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
2. září 2011 v 10:34  

K tomu se dá říct jediné - hoďte na něj síť....

Anonymní řekl(a)...
3. září 2011 v 19:02  

Ještě, že ten popírač globálního oteplování končí, pryč s ním z Hradu.

Anonymní řekl(a)...
5. září 2011 v 9:01  

Ach jo ! Klausovi přeskočilo.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.