8. 9.: Grundtvig Day 2011 aneb Na vzdělávání není nikdy pozdě

neděle 4. září 2011 ·

Pokud se máte chuť dále vzdělávat a dozvědět se něco nového o možnostech dalšího vzdělávání, neváhejte a přijďte na akci pořádanou dne 8. září 2011 Domem zahraničních služeb ve spolupráci s Asociací institucí vzdělávání dospělých ČR a Dánským velvyslanectvím v rámci Týdne vzdělávání dospělých „Grundtvig Day 2011 aneb Na vzdělávání není nikdy pozdě!“ Akce se koná v prostorách Domu zahraničních služeb (Na Poříčí 1035/4, Praha 1).

Grundtvig Day 2011 je určen jak odborníkům z oblasti vzdělávání dospělých, tak široké dospělé veřejnosti s cílem motivovat ji k aktivnímu zapojení do dalšího vzdělávání.

Odbornou část programu (12:30 – 15:00) zahájí dánský velvyslanec Ole E. Moesby společně se zástupci pořadatelských organizací. Účastníci se seznámí s příklady dobré praxe mezinárodních projektů uskutečněných díky grantům evropského programu Grundtvig. Následně proběhne slavnostní vyhlášení již druhého ročníku soutěže Pečeť kvality Grundtvig (ocenění nejkvalitnějších projektů).

Aktuální trendy ve vzdělávání dospělých budou náplní panelové diskuze za účasti dánské expertky Trine Bendix Knudsen, prezidentky dánské Asociace institucí vzdělávání dospělých, zástupců Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, Hospodářské komory a řešitele projektu Grundtvig.

Pro účast na odborné části je nutná předchozí registrace na www.naep.cz/grundtvig, kde také naleznete podrobný program celého dne.

Dospělá veřejnost bude moci strávit odpoledne (14:00 – 18:00) na nádvoří Domu zahraničních služeb a získat netradiční formou ukázek, prezentací a her informace o vzdělávacích aktivitách pro dospělé. Pro všechny zúčastněné je připravena možnost zapojit se do soutěže o atraktivní ceny, poukázky na další vzdělávání v hodnotě až 10 tisíc korun věnované členy Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR. Slavnostní slosování cen proběhne v 18 hodin.

Grundtvig Day 2011 se koná pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a Ministerstva práce a sociálních věcí České republiky.


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.