6. 6.: On-line diskuze pro žáky a rodiče - Didaktické testy a písemné práce II

pátek 3. června 2011 ·

Tématem následující diskuze budou opět didaktické testy a písemné práce, které probíhají na školách od 30. května do 7. června 2011. Odpovídat bude ředitel CERMATu Pavel Zelený.

Další diskuze proběhne v pondělí, tj. 6. června od 17 do 19 hodin. Dotazy můžete klást již nyní.

Záznam všech již ukončených diskuzí

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
3. června 2011 v 20:09  

Rád bych věděl, jaké klíčové kompetence ověřoval didaktický test z Čj. Nějak jsem jako rodič nezaznamenal, že vy se studenti čtvrtých ročníků učili podle ŠVP. Z diskuze Zeleného vyplynulo, že nějaké plnili, ale jaké ? Mám pocit, že ani neví, že nějaké existují.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.