Rozhodněte i Vy, kde přistane 6x 300 000 Kč!

pondělí 28. února 2011 ·

Od 1. února začíná druhý ročník soutěže “Péčí o svůj domov pomáhejte dětem”. Princip soutěže je jednoduchý - stačí se co nejvíce zapojit do sbírání účtenek za nákup výrobků Cif a Domestos. V letošním 2. ročníku se soutěží ve dvou kategoriích, které jsou atraktivní jak pro malé, tak i pro velké školy a školky.


Loňský ročník oslovil školy, rodiče i široké okolí...

Vloni poprvé značky Cif a Domestos školám a školkám nabídly možnost vyhrát prostředky na zlepšení školního prostředí a nákup nového vybavení. Soutěže se zúčastnilo více než 4200 škol a školek. V napínavém závěru přitom přilétaly tisíce soutěžních účtenek.

Zlepšení jsou už vidět

V některých vítězných školách a školkách děti přivítalo hezčí a útulnější prostředí již v lednu. Jinde se na rekonstrukcích stále pracuje. Podívejte se na zkušenosti a výsledné přeměny vítězů loňského ročníku na www.rozvojskol.cz.

Soutěž trvá od 1. února do 31. května 2011. Více na www.rozvojskol.cz.


Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.