EU peníze školám: Jak je to s tak zvaným testovacím Benefitem?

čtvrtek 1. dubna 2010 ·

Vzhledem k tomu, že někteří lektoři NIDV poskytují ředitelům základních škol přístup do testovací verze systému pro podávání žádostí Benefit7 se šablonami klíčových aktivit, zeptali jsme se MŠMT na dostupnost a využití této testovací verze.

Odpověděla nám Šárka Svobodová z odboru vnějších vztahů a komunikace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.

Jak je možné, že přístup k testovací verzi lektoři NIDV některým ředitelům škol poskytují?

Šíření odkazu na vývojovou verzi programu Benefit7 nebylo pracovníkům NIDV a ČŠI povoleno.


Testovací verze navíc obsahuje fiktivní zdroje dat a není určena pro žadatele, ale pro pracovníky OP VK. Projekty vytvořené v testovací verzi nelze přehrát do ostré verze programu, navíc testovací verze neobsahuje všechny aktuální změny provedené v posledních měsících.


Projektová žádost, kterou bude příjemce vyplňovat v aplikaci Benefit7, je vyvíjena tak, aby poskytla příjemcům co největší uživatelský komfort a aby ji každý vyplnil během 20 minut.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.