ÚIV vydává publikaci SET 2010: Vybíráme střední školu

středa 23. září 2009 ·

Ústav pro informace ve vzdělávání (ÚIV) vydává publikaci SET 2010: Vybíráme střední školu pro školní rok 2010-11, Praha a Středočeský kraj. Publikace obsahuje aktuální přehled středních škol a jejich oborů vzdělávání. K jednotlivým školám jsou připojeny informace o přijímacích zkouškách, kritériích přijetí či o výuce cizích jazyků. Jsou uvedeny i informace o vybavení škol informačními technologiemi a o počtu volných míst.

Publikace je vhodným pomocníkem při výběru střední školy jak pro žáky základních škol a jejich rodiče, tak pro učitele a pedagogické pracovníky.

Prodejní cena SETu 2010 pro Prahu a Středočeský kraj: 169 Kč; pro školy 149 Kč

Publikaci lze zakoupit osobně v Zákaznickém informačním centru ÚIV, Senovážné nám. 26, 110 06 Praha 1 v pracovních dnech od 8:00 do 16:00 hodin nebo si ji lze objednat na dobírku na www.tauris.cz.

Informace o středních školách v ostatních regionech Čech a na Moravě jsou k dispozici elektronicky v rámci adresáře škol: http://www.uiv.cz/clanek/126/518.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.