Fotosoutěž „Vzdělávání na netradičních místech“

středa 23. září 2009 ·

Dům zahraničních služeb vyhlašuje fotosoutěž na téma „VZDĚLÁVÁNÍ NA NETRADIČNÍCH MÍSTECH" pro neprofesionální fotografy ve věku 13 - 30 let. Uzávěrka soutěže je 23.10.2009.

Fotíte rádi? Studujete nebo jste studovali na zajímavém místě?

Právě pro vás je určená fotosoutěž, kterou vyhlašuje Dům zahraničních služeb na téma

„VZDĚLÁVÁNÍ NA NETRADIČNÍCH MÍSTECH“.

Zúčastnit se mohou všichni neprofesionální fotografové ve věku 13 – 30 let.

Soutěžící má možnost přihlásit až 3 fotografie, které je nutné označit názvem, jménem autora, adresou, e-mailem, telefonem a věkem. Fotografie musí být doplněna komentářem týkajícím se vzniku fotografie.

Vaše příspěvky ve formátu JPG (velikost min. 3MB, max. 5MB), zasílejte na adresu gasparikova@dzs.cz pod heslem: „fotosoutěž“. K zaslání fotografií můžete též použít elektronické úložiště.

Autory vítězných fotografií odměníme věcnými cenami a vybrané snímky budou tvořit kalendář Domu zahraničních služeb na rok 2010.

Uzávěrka soutěže je 23. 10. 2009.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.