19. - 20. 6.: Využijte volných míst na semináři "česko-slovenský eLearningový kurz eTwinning"

pátek 12. června 2009 ·

V současné době se můžete hlásit do druhého běhu eLearningového kurzu Metodika mezinárodních vzdělávacích projektů eTwinning, který bude zahájen na počátku nového školního roku a jeho délka bude 2 měsíce. Pro přihlášené účastníky do kurzu, kteří mají zájem, nabízíme i úvodní prezenční setkání ve dnech 19. a 20. června v Hustopečích u Brna, kde proběhne první instruktáž k průběhu kurzu a seznámení s jeho cíli a elearningovým prostředím Moodle. Bude zde možnost se setkat i se zúčastněnými učiteli ze Slovenska.

Náklady spojené s účastí hradí Národní podpůrné středisko Etwinning. Do elearningu i na setkání v Hustopečích se můžete hlásit v tuto chvíli do pondělí 15. června do 12.00 na emailu: etwinning@naep.cz

Nabízíme 5 volných míst. Prosíme v přihlášce uveďte telefonní kontakt na vás a název školy, ve které působíte.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.