16. 6.: SCO 2009 - workshop Nástroje Google pro podporu výuky

pondělí 1. června 2009 ·

Google nabízí desítky služeb, které jsou využitelné ve školách všeho druhu při výuce nebo i správě. Většina služeb Google přímo podporuje spolupráci, vytváření komunity a rozšiřuje možnosti výuky. Obvykle se na to zapomíná a málokdo si uvědomí možnosti použití.

Workshop představí Google User Group (GUG.cz) jako příklad komunitního učení a učení-se i bez využití klasických e-learningových postupů.

Součástí workshopu, na kterém si vše vyzkoušíte, budou praktické ukázky a samozřejmě následná online podpora.

Lektoři: Janek Wagner, Dan Franc

Cena workshopu: zdarma

Doba konání: 16. 6. od 16 do 17 hodin

Místo konání: učebna A01 (každý účastník má k dispozici vlastní počítač)

Workshop lze objednat pouze jako součást konference SCO 2009 na MU v Brně. Workshopu se může účastnit každý účastník konference, přednost mají ti, kteří si workshop objednali v Obchodním centru (elektronickém obchodě) MU.

Objednat workshop

Kontakt: sco2009@sco.muni.cz

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.