ČŠI: Výroční zpráva České školní inspekce za školní rok 2007/2008

čtvrtek 8. ledna 2009 ·

Vůbec poprvé nabízí výroční zpráva ČSI také informace o pokroku reformy vzdělávacího systému ve vybraných strategických směrech rozvoje regionálního školství. Inspekční činnost byla uskutečňována podle Plánu hlavních úkolů inspekční činnosti pro školní rok 2007/2008, který schválil ministr školství, mládeže a tělovýchovy. Koncepční záměry inspekční činnosti vycházely z Národního programu rozvoje vzdělávání v České republice (tzv. Bílé knihy 2001) a ze strategických směrů Dlouhodobého záměru vzdělávání a rozvoje vzdělávací soustavy České republiky 2007. Inspekční systém České republiky prošel další etapou vlastní transformace, nové inspekční postupy aplikovaly významné výsledky národních a mezinárodních pedagogických výzkumů.

  • Výroční zpráva (995kB PDF)


  • ČŠI

    0 komentářů:

    Články dle data



    Učitelské listy

    Nabídka práce

    Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

    Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

    Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


    Všechna práva vyhrazena.

    Tento server dodržuje právní předpisy
    o ochraně osobních údajů.

    ISSN 1213-6018




    Licence Creative Commons

    Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



    WebArchiv - archiv českého webu



    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.