MŠMT: Soubor hygienických pokynů pro MŠ, ZŠ a SŠ

sobota 2. května 2020 ·

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy avizovalo, že na přelomu dubna a května připraví soubor hygienických a bezpečnostních pokynů pro školy. Ministr školství Robert Plaga včera, v pátek 1. května, na tiskové konferenci oznámil, že resort materiály finalizoval a nyní budou distribuovány do škol a zřizovatelům. "Na materiálech jsme úzce spolupracovali s ministerstvem zdravotnictví a jeho pracovní skupinou pro řízení uvolňování karanténních opatření v čele s epidemiologem Rastislavem Maďarem. Primární pro nás byla proveditelnost. Jsem toho názoru, že se nám podařilo najít dobrý kompromis," řekl ministr školství na tiskové konferenci.




Další informace naleznete zde 

Manuál pro MŠ naleznete zde
Manuál pro ZŠ naleznete zde
Manuál pro SŠ naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.