On-line seminář 22.5.: Spomocník a Virtuální digitální centrum Elixíru

pondělí 20. května 2019 ·

Elixír do škol je organizace podporující odborný růst učitelů prostřednictvím kolegiálního sdílení. Již několik let se to úspěšně daří u fyzikářů. V loňském roce byla činnost Elixíru rozšířena o podporu rozvoje digitálních technologií v nejširším smyslu toho slova. Tato aktivita je zaměřena nejen na podporu učitelů informatiky, ale na všechny učitele, kteří chtějí technologie ve své výuce smysluplně používat. Seminář povede Bořivoj Brdička.


Cíle setkání:

Cílem webináře je představit tento záměr podrobněji, tj. přiblížit podstatu motta Digitálních center „Ovládej, abys nebyl ovládán!“ a pozvat účastníky k návštěvě některého z existujících center. Každé má své vlastní specifické zaměření a vlastní regionální dosah. Tohoto úkolu se postupně ujmou všichni vedoucí center z Liberce, Brna a z Prahy. Kromě regionálních prezenčních aktivit bude Elixír vyvíjet též plošně zaměřené online aktivity, jichž je právě tento webinář předzvěstí.

Setkání je určeno:

• učitelům druhého stupně základních škol a učitelům všech typů středních škol
• vedení škol

Setkání se uskuteční ve středu 22. 5. 2019 od 20:00 na YouTube kanálu Metodického portálu RVP.CZ.


Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.