Vyhrajte s vaší třídou exkurzi na farmu a do výrobny jogurtů Hollandia

pondělí 10. září 2018 ·

Co mají děti na škole nejraději? Výlety, protože jsou plné emocí, a ty sbližují. Získejte s vašimi žáky společnými silami výhru v podobě exkurze do české mlékárny Hollandie a na jejich farmu s kravičkami. Jak na to? Sbírejte víčka od lahodných jogurtů Pan Bůůů. Pět tříd s největším počtem víček se bude moc těšit na jedinečný zážitek.


Dětský jogurt Pan Bůůů udělá radost každému dítěti i jeho rodičům. Najdete v něm totiž jen pečlivě zvolené ingredience. Mléko od kraviček z farem u Slavkovského lesa, které se zpracovává v mlékárně v Krásném Údolí. Jeho předností je, že je bez laktózy. Je tedy vhodný i pro ty nejmenší.

Jak vyhrát výlet na farmu?

Abyste si mohli s vaší třídou užít jednodenní výlet v Hollandii, kde uvidíte, jak se vůbec vyrábějí jogurty, a na jejich farmě s kravičkami, stačí udělat pár jednoduchých kroků:
1) Sbírejte s vaší třídou víčka z jogurtů Pan Bůůů (od 1.9.2018 do 31.12.2018).
2) Všechna víčka zašlete do Hollandie se vzkazem, kde bude název školy, třída a kontakt na vás.
3) Víčka musí do Hollandie dorazit do konce tohoto roku (2018).
4) Vyhraje 5 tříd s největším počtem zaslaných víček.

Kdy se dozvíte, zda jste vyhráli?

Vyhodnocení soutěže proběhne během února. Vítězné třídy budou v tomto měsíci informovány a zároveň zveřejněny na www.panbuuu.eu.

Kdy bude samotná návštěva Hollandie a exkurze na farmu?

Výlet do výrobny jogurtů a na farmu proběhne buď v březnu, nebo v dubnu. Termín se bude odvíjet dle počasí a domluvy s třídním učitelem. Doprava do výrobny i na farmu vlastní.

Na jakou adresu můžete zasílat víčka?

Hollandia Karlovy Vary, s. r. o., oddělení marketingu Krásné údolí 151 364 01 Toužim

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.