Studie adaptivních schopností u dětí

úterý 14. srpna 2018 ·

„Vážení učitelé, vyučujete v mateřské škole, základní škole či nižším gymnázium a jste v kontaktu se žáky ve věku 5 - 15 let (včetně)? Pak bychom Vám rádi nabídli možnost se zapojit do našeho elektronického dotazování, které proběhne od srpna do cca konce roku a pomocí něhož přispějete k výzkumné studii adaptivního chování u dětí, která probíhá v rámci pilotního ověřování nově vyvíjené diagnostické škály,“ vyzývá Národní ústav pro vzdělávání.


Administrace dotazníku bude probíhat anonymně v elektronické podobě. Po přihlášení do studie obdržíte během několika dnů na Vaši emailovou adresu pozvánku k vyplnění elektronického dotazníku. Jeho zodpovězení trvá cca 60 minut. Není nutné ho vyplnit celý najednou, v průběhu odpovídání je možné odpovědi uložit a vrátit se k nim později. Za Vaši účast budete zařazeni do slosování o věcné ceny a v případě vyplnění dotazníku třikrát (za 3 různé děti) Vám nabízíme finanční odměnu a to formou dohody o provedení práce.


Další informace naleznete zde

1 komentářů:

Unknown řekl(a)...
14. srpna 2018 v 8:39  

Směšné. Pidioddělení NÚV s 5 pracovníky – referenty a diagnostickými greenhorny řeší jen granty MŠMT, aby se uživilo.
Kolik diagnostických nástrojů toto pidipracoviště kromě kurzů, které zajišťují výhradně externisté, v posledních letech vytvořilo?
Kolik diagnostických nástrojů restandardizovalo či adaptovalo, jsou-li diagnostické nástroje chráněny autorskými právy jednotlivých vydavatelství jako je Psychodiagnostika či Testcentrum?
Jaká je metodická pomoc pracovišť zabývajících se diagnostikou dětí se speciálními vzdělávacími potřebami?
Kolik diagnostických metod bylo s přispěním tohoto pracoviště převedeno do českého prostředí?
Na co si to, proboha živého, hrajete?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.