Přílišná péče dětem škodí, může způsobit emoční poruchy i drogovou závislost, varuje Feřtek

čtvrtek 16. srpna 2018 ·

Pro děti je nejlepší dvorek u babičky a špatná wi-fi, je důležité, aby prošly fází nudy, říká Tomáš Feřtek ze společnosti EDUin. Pokud děti mají rodiče za zadkem odmala, může to mít různé následky, daleko hůře se pak samostatně rozhodují, míní. Šťastná podle něj ale není ani příliš liberální výchova. Děti musí mít jasné hranice a uvnitř nich dostatečný prostor k vlastnímu rozhodování, dodává Feřtek. Rozhovor přináší DVTV.


Rozhovor ke stažení naleznete zde

2 komentářů:

laimes řekl(a)...
17. srpna 2018 v 10:17  

péče nikomu škodit nemůže ,kdežto zmatek a anarchie ano

Brandtnerová řekl(a)...
18. srpna 2018 v 15:29  

Fáze nudy? Nový marketingový termín Eduínů?

Fáze nudy u zdravě se vyvíjejících dětí netrvá déle než pět minut a obvykle bezprostředně předchází fázi boření celého domu.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.