Soutěž DOMINO: Když učitelé soutěží aneb Škola hrou ve století informatiky

čtvrtek 1. března 2018 ·

Národní institut pro další vzdělávání pořádá již 7. ročník celostátní soutěže DOMINO. Slavnostní vyhlášení vítězných prací, v nichž hrají významnou úlohu nejnovější digitální prostředky a technologie a jejich didaktické využití při výuce, se bude konat 19. března 2018. Konferenční část setkání bude věnována jednak technologickým novinkám určeným pro oblast školství, jednak změnám v revizích RVP, o nichž bude informovat Daniela Růžičková z NUV.


Další odborné příspěvky konferenční části se budou týkat problematiky digitální gramotnosti a pozice informatického myšlení v životě české školy (Petr Naske - Česká národní koalice pro digitální pracovní místa) či se budou zabývat otevřeným vzděláváním a možnostmi podpory kultury sdílení mezi učiteli (Michal Kaderka - Eduin). Účastníci slavnostního programu budou mít rovněž možnost zúčastnit se jednoho ze dvou vypsaných workshopů. Prvním tématem je Youtubering, o kterém bude možno diskutovat s lektorkou Janou Adam. Druhý workshop se uskuteční pod vedením Emila Milera z KITTV PedF UK. Tématem tohoto workshopu bude IT v přípravě budoucích učitelů, 2D a 3D grafika, sken, tisk.

Slavnostním hřebem celé akce bude představení finálových prací soutěžní přehlídky DOMINO 2017 a vyhlášení vítězů.

Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.