Sociologické dny pro studenty středních škol

čtvrtek 23. listopadu 2017 ·

Již druhý rok katedra sociologie Filozofické fakulty Ostravské univerzity nabízí pro studenty středních škol přednášky a aktivity týkající se sociologické tematiky. „Tak jako v loňském se snažíme mezi studenty předmaturitních 3. a 4. ročníků středních škol popularizovat náš obor a ukázat jim, jakým tématům a problémům se sociologie věnuje, a čemu by se tudíž mohli věnovat i oni ve svém dalším studiu,“ zvou pořadatelé.

A pokračují:

V rámci Sociologických dnů se bude konat série přednášek, na které bychom Vás a Vaše studenty rádi pozvali. Výhodou této formy je, že studenti současně poznají prostředí vysoké školy. Program je řazen do dvou bloků tak, aby si studenti mohli vybrat, které téma by je více zajímalo.

Sociologické dny se konají 23. – 24. ledna 2018 od 9.00 do 12.00 hod na Filozofické fakultě Ostravské univerzity, Čs. legií 9, v centru Ostravy.

Registrace do 15. prosince

Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.