Budoucím ředitelům pomohou semináře. Poradí, jak vést dobře školu i mateřinku

neděle 19. listopadu 2017 ·

V příštím roce skončí funkční období více než stovce ředitelů základních i mateřských škol. Jejich kvalitní nástupce si chtějí vychovat brněnští radní. Pro pedagogy, kteří se plánují ucházet o vedoucí posty, připravili speciální semináře. Informuje Deník.cz.


Petr Hladík (brno.cz)
Prvních kurzů se v říjnu zúčastnilo sedmadvacet lidí. Další magistrát chystá na začátek příštího roku. „Seminář je určený všem, kteří zvažují možnost pracovat na pozici vedoucího pracovníka ve školství. Chceme je motivovat je k tomu, aby se účastnili výběrových řízení, a pomoci jim se znalostmi spojenými s činností školy,“ řekl náměstek primátora Petr Hladík.





Celý text naleznete zde

1 komentářů:

mirek vaněk řekl(a)...
20. listopadu 2017 v 7:14  

Nejsem si jist, jestli každý, kdo se třese na to být ředitelem, je vhodný kandidát. Jestli by neměla být napřed dána objektivní kritéria výběru kandidátů. Jinak to bude kritérium politické, kamarádské či příbuzenské.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.