Firma AGPI přijala nabídku státu na odkoupení vepřína v Letech

úterý 8. srpna 2017 ·

Společnost AGPI přijala nabídku vlády na odkup vepřína v Letech na Písecku, který stojí na místě protektorátního koncentračního tábora pro Romy. Částku, za niž stát objekt vykoupí, ani jedna ze stran zatím nezveřejní. Místopředseda představenstva AGPI Jan Čech ČTK řekl, že představy společnosti o sumě byly výrazně vyšší. Podle něj byl stát při vyjednávání "velice přísný". Mluvčí ministerstva kultury Simona Cigánková ČTK sdělila, že by vláda měla o odkupu jednat na přelomu srpna a září a stát by s firmou mohl smlouvu uzavřít po prázdninách.



Památník v Letech u Písku
"Pokud všechno půjde podle předpokladů, měl by se celý obchod uzavřít ještě do konce současného volebního období," řekl Čech. Dodal, že přestože se představy obou stran o ceně lišily, jednání považuje za velmi korektní.


Ministerstvo kultury nyní podle své mluvčí dokončuje materiál o postupu odkupu, který by měla vláda projednat na přelomu srpna a září. "Předpokládáme tedy, že již počátkem nového školního roku by mohlo dojít k uzavření kupní smlouvy," uvedla Cigánková. Podotkla, že jednání se odehrávají v takzvaném vyhrazeném režimu, tedy v určitém stupni utajení. Není tedy možné přesnější informace zveřejnit.


O odkupu a zbourání diskutovalo už několik vlád, cena ale nikdy nepadla. Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) už dřív řekl, že jeho kabinet by chtěl jednání dotáhnout do konce. Společnost AGPI původně upřednostňovala výměnu za vepřín na jiném místě, teď souhlasila s finanční kompenzací. Podle odhadů by cena mohla činit několik stovek milionů korun.


Tábor v Letech otevřely v srpnu 1940 protektorátní úřady jako kárný pracovní. Byl pro muže, kteří nemohli prokázat zdroj obživy. Měli v něm končit i kočovníci. Stejné zařízení bylo v Hodoníně u Kunštátu. V lednu 1942 se oba tábory změnily na sběrné, v srpnu na cikánské. Od té doby do května 1943 letským zařízením prošlo 1308 Romů, 327 z nich v něm zahynulo a přes 500 skončilo v Osvětimi. Z koncentračních táborů se po válce vrátilo méně než 600 romských vězňů. Podle odhadů nacisté vyvraždili 90 procent českých Romů.




Celý text naleznete zde

49 komentářů:

Simona CARCY řekl(a)...
8. srpna 2017 v 9:54  

A teď něco o muškaření, ne?

tyrjir řekl(a)...
8. srpna 2017 v 11:04  

Cigánková? To se ještě smí? :)))

RP řekl(a)...
8. srpna 2017 v 13:31  

Trapné, pan šéfredaktor sem zase vlepil článek jako z bulváru, copak to není dostatečná ostuda, že to (výkup) trvalo tak dlouho? I ten hloupý facebook mi na zeď nahazuje články výběrově podle toho, co mě zajímá, ne tu všehochuť, jako tady. Na Hané se taky prodává "obloženka" - chlebíček s tisíci příchutěmi....

Jana Karvaiová řekl(a)...
8. srpna 2017 v 16:48  

A co takhle ceny akcií by nebyly? To mě zajímá více.

tyrjir řekl(a)...
8. srpna 2017 v 16:59  
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
aknelka řekl(a)...
8. srpna 2017 v 18:28  

Copak ceny akcií, mě by zajímala cena toho pozemku se stavbou. Ale to už by byla určitě lživá či zkreslená zpráva.
Teda já v té době ještě chodila po houbách, ale pamětníci povídali, že ten tábor ležel na vedlejším pozemku. Jak to mám vysvětlit dětem?
To vajíčko je takhle dobrý, ale karí koření jsem na něm nezkoušela. No nic, jdu vařit vejce.

Jana Karvaiová řekl(a)...
8. srpna 2017 v 18:49  
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Jana Karvaiová řekl(a)...
8. srpna 2017 v 20:04  

Aaa cenzura.
Copak je špatného na informaci o infikovaných vejcích?

tyrjir řekl(a)...
8. srpna 2017 v 21:18  
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Lenka Dohnalová řekl(a)...
9. srpna 2017 v 0:08  

Kolegové,
Vy si nemyslíte, že by se učitel měl zajímat o věci veřejné? (Což neznamená ani souhlas, ani nesouhlas s tímto článkem.)Nepřipadá Vám ta debata málo vtipná a trošku za hranicí dobrého vkusu?

tyrjir řekl(a)...
9. srpna 2017 v 0:36  

Cenzura není věc veřejná?
Nezdá se Vám, že je jí v České i České škole někdy možná trochu moc?
Zdá se vám, že proti ní bojujeme nekultivovaně?
Zkoušela jste Kurkumu, vážená paní kolegyně?

Lenka Dohnalová řekl(a)...
9. srpna 2017 v 1:09  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Lenka Dohnalová řekl(a)...
9. srpna 2017 v 1:28  

Vážený pane kolego,
trvám na tom, že debata v tomto vláknu není příliš kultivovaná, natož vtipná. Článek se týká historie plné utrpení, ať je jakkoliv toto téma dále zprofanované. Takže sorry, tohle neberu.
K samotné "cenzuře" pana Komárka - nečetla jsem samozřejmě (ani nemohla) smazané příspěvky, takže právě tyto hodnotit nemohu, nicméně, zažila jsem dosti ostrý, ba i vulgární tón ve zdejších diskuzích... Cenzurovány nebyly, pro mě to však bylo silné kafe - však jsem to také několikrát přímo pojmenovala v debatě.
Z mého úhlu pohledu je tedy cenzura v rozumné, tedy demokratické společnosti eliminace toho, co přesahuje meze lidské slušnosti a agresivně působí na někoho jiného. Nemůžu říct tedy v této chvíli nic jiného, nechť ať si každý diskutující sáhne do svědomí. Pokud se cítí nevinen, může určitě zkusit svůj názor vyjádřit jiným, pravděpodobně kultivovanějším způsobem :-)
Patřím ke generaci, která sháněla díla Hrabala, Seiferta aj. literátů v necenzurované podobě. Vím, že právě cenzura je součástí praktik mocenských struktur prakticky celou lidskou historii. Vy chcete říct, že to, co se děje na ČŠ je obdobou takovéto cenzury? Je to opravdu stejné slovo?

tyrjir řekl(a)...
9. srpna 2017 v 3:34  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
tyrjir řekl(a)...
9. srpna 2017 v 3:40  

Vážená paní Dohnalová, možná byste se nad tou údajnou nekultivovaností většiny (významné části) diskutujících, která je, myslím, dost legitimním odporem proti mediální mainstreamovosti některých článků v České škole a vůči rovněž mainstreamově účelovému charakteru některých cenzorských zásahů do diskusí u článků, mohla zamyslet z hlediska své vlastní (ne)kultivovanosti:

http://www.ceskaskola.cz/2017/08/vychova-po-cesku-studentka-porovnala.html
http://www.ceskaskola.cz/2017/08/unikatni-vyzkum-vedcu-z-brna-jak.html

J.Týř

Jana Karvaiová řekl(a)...
9. srpna 2017 v 7:44  

Pani Dohnalova,
jiz jsem to psala v diskusi pod jinym clankem. Kdyz si chci cist o udalostech c nasi kotline nabo o tom, co se deje ve svete, tak si nalistuji jine weby. Kdyz si chci cist o skolstvi, cetla jsem Ceskou skolu a podobne weby. Kdyz bych chtela cist o mode, zase si vyhledam jiny web. To, co se plizive deje s CS je spatne. Proto jsem zcela zamerne zvolila stejnou taktiku, jako redaktor. Proc bychom si tu nemohli vymenovat recepty?
Kvalita CS jde dolu a brzy se vetsina lidi presune jinam. Podobny osud potkal Eduin, ktery doplatil na markantni nevyvazenost svych clanku.

Michal Komárek řekl(a)...
9. srpna 2017 v 8:03  

Paní Karvaiová, děkuji za Váš zájem o sledovanost České školy! Ostatně - a to bez jakékoli ironie - jste k ní přispěla několika velmi kvalitními komentáři, a přispíváte v diskusi. Budu samozřejmě velice rád, když v tom budete pokračovat. Úvahy o tom, že ČŠ směřuje špatným směrem, že je nevyvážená a že ji opustí většina čtenářů se v diskusi objevují už rok. Je to pochopitelné, rozumím tomu, k nějaké změně došlo. Nicméně: Během toho roku sledovanost ČŠ kontinuálně roste, a to v řádu desítek tisíc návštěv měsíčně, několika tisíc návštěv denně. Ani mně, ani vydavateli nejde o sledovanost o sobě, nýbrž o kvalitu. Nicméně velký nárůst sledovanosti svědčí o tom, že je tu okruh čtenářů, kteří nesdílejí - všechny - Vaše názory či výhrady. Já věřím, že Česká škola může být - a bude - prostorem pro kultivovanou diskusi lidí s různými názory. Děkuji! Hezký den!

Jana Karvaiová řekl(a)...
9. srpna 2017 v 8:11  

A je nutne sem nektere ty clanky davat? Je to nejaka podminka od tech, co web financuji?

Jinak- znate Cimrmana a jeho hru Dlouhy, Siroky a Kratkozraky. Tam take divaci v divadle zustavaji aby se presvedcili, ze druha pulka predstaveni bude stejne slaba, jako ta prvni. Tam to vyzni vtipne.

RP řekl(a)...
9. srpna 2017 v 8:39  

Rád si tady přečtu kultivovanou diskuzi o maturitě z čj nebo m (i když jsem ze ZŠ a neučím ani jedno), ale diskutovat u smazaných příspěvků nebo pod mimoškolními tématy jen s šéfredaktorem - to mi přijde úplně mimo. Podsouvat výběrem článků učitelům, že se o všeobecné dění nezajímají - a pak je za to kritizovat - to je špatná práce webu ČS.

Michal Komárek řekl(a)...
9. srpna 2017 v 10:32  

O výběru textů rozhoduji já, paní Karvaiová, nikdo mi do toho nemluví, názory diskutujících pochopitelně vnímám. Děkuji! Hezký den!

tyrjir řekl(a)...
9. srpna 2017 v 11:14  

Vnímejte, to je dobře, pane Komárku. Vnímejte a vnímejme všichni dál, prosím.

http://www.ceskaskola.cz/2017/08/otevreny-dopis-ministru-skolstvi-ve.html#comment-6842868673310941305

J.Týř

tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 10:19  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 10:20  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 10:36  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 10:39  

Během toho roku sledovanost ČŠ kontinuálně roste, a to v řádu desítek tisíc návštěv měsíčně, několika tisíc návštěv denně. napsal pan Komárek

Až odtud vyženete všechny soudně uvažující diskutéry a zůstanou tu jen "tajní provokatéři" a multikulti honitričkové, bude to taky tak, pane Komárku?

A teď něco o muškaření, ne?
Cigánková? To se ještě smí? :)))
Trapné, pan šéfredaktor sem zase vlepil článek jako z bulváru...
A co takhle ceny akcií by nebyly? To mě zajímá více.
...mě by zajímala cena toho pozemku se stavbou. Ale to už by byla určitě lživá či zkreslená zpráva.
Cenzura není věc veřejná? Nezdá se Vám, že je jí v České i České škole někdy možná trochu moc?
znate Cimrmana a jeho hru Dlouhy, Siroky a Kratkozraky. Tam take divaci v divadle zustavaji aby se presvedcili, ze druha pulka predstaveni bude stejne slaba, jako ta prvni...
diskutovat u smazaných příspěvků nebo pod mimoškolními tématy jen s šéfredaktorem - to mi přijde úplně mimo.


Kdyby ti ti diskutující odešli. Co z České školy pod vaším vedením zbyde? Tajný učitel, provokatér nick Petr, pár uchazečů o nějaký grant nebo frčku, jak to těm učitelům nandali?

O výběru textů rozhoduji já, paní Karvaiová, nikdo mi do toho nemluví

Opravdu ne?

vstek řekl(a)...
10. srpna 2017 v 11:14  

Tak jsem se ze setrvačnosti podíval na stránky ČŠ, abych zjistil, jestli je i druhá polovina představení tak slabá, jako ta první. Je. Nejvyšší čas, aby přišel vichr z hor a odnesl pana Komárka někam hodně daleko. Za několik let snad lidé zapomenou a opět přijdou na nějaké představení.

poste.restante řekl(a)...
10. srpna 2017 v 12:09  

Během toho roku sledovanost ČŠ kontinuálně roste,
A v jaké relaci je oproti dřívějším letům?

Ale růst vcelku chápu.
Stačí vložit pár článků s kontroverzním názvem, nebo obsahem.
Ideálně se na to hodí romská problematika, inkluze, imigranti, ... Pochopitelně z hlediska "problematiky vzdělávání". Anebo "hnusný stát kontra svobodné a soukromé školství"
- to se pak přes FB aktivizuje skupina "rozhněvaných rodičů", kteří si vylejí vnitřnosti a tím jejich angažmá zde skončí.

Holt "školní bulvár" se "prodává" lépe.
Ale tohle býval odborný a především informační web.
Chodili sem ředitelé škol a angažovaní kantoři hlavně proto, že na jednom místě našli přehled aktuálních informací, aktuálních i plánovaných změn legislativy.
Odkazy na skutečně zajímavé publikace, nebo informace o vzdělávacích akcích, které doporučovali sami kantoři. A ne propaganda neziskovek a jejich aktivit.

Našli jsme zde dřív i informace, o kterých se "nemělo vědět" - "uniklé zprávy", plány a záměry MŠMT, pochybné projekty a jejich financování, kontroverzní témata ...
Informace, k jejichž získání bylo třeba času, pátrání a tak trochu i investigativní novinářské práce.
A ne výtahy z jinde opublikovaných článků a odkazy na články v denním tisku.

Pokud se volby publikovaných článků a celkové informační úrovně webu týče, taktéž konstatuji neustále klesající trend.
Popravdě, já už aktuální a zajímavé informace o problematice školství hledám jinde, ačkoliv právě to byl původně hlavní smysl webu.

Sem chodím už jen občas diskutovat se zajímavými lidmi - se stejnými názory, i s oponenty. Ale i tato diskuse přestává díky jejímu neustálému ovlivňování mít smysl.

Několikrát jsem se přistihnul při klasické autocenzuře. Tedy, mám komentář, nebyl by právě lichotivý a možná bych použil i poněkud nesalónní výrazivo.
Jenže už vím, že takhle to napsat nemůžu. Pak si všimnu, že stejná slova použil někdo jiný a vzápětí byl jeho příspěvek smazán. Takže můj odhad se tím potvrdil.
Možná to někomu přijde jako kultivace diskuse. Mně to začíná silně připomínat umlčování "nevhodných názorů". A prostředkem, ospravedlňující tuto cenzuru je "nevhodné vyjadřování".

tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 13:16  


JE ALBATROS "multikulti honitričkovský" BULVÁR?

V těch Letech jsem byl. Je tam už mnoho let vybudovaný památník ukazující, že za předchozí totality tam vznikl vedle stojící vepřín. Souhlasím proto s panem prezidentem, že dávat cca 400 milionů korun za to, aby to tak dobře vidět nebylo je nesmysl, když mnohé z 38 koncentračních táborů nemají památník vůbac žádný.

Pan Komárek svým výběrem článků tomuto nesmyslu straní, i když to vše ví:

Za druhé světové války bylo na českém území celkem 38 koncentračních táborů, jak spočítali historici. Po mnoha z nich nezbyl ani památník a přitom to nebyly utajené tábory, za jejich ostnatými dráty nabité elektřinou žilo během druhé světové války zhruba 25 tisíc vězňů. Tři pobočky na Moravě spadaly pod Osvětim, několik táborů na severu Čech patřilo pod Gross-Rosen, ovšem nejvíce jich spadalo pod bavorský koncentrační tábor Flossenbürg...

http://www.ceskaskola.cz/2017/05/zapomenute-desy-historie-po.html

Petr Honzejk: Zvítězí pieta nad ovarem a jitrnicí?
pondělí 17. července 2017 ·
Štítky: Lety u Písku, moderní dějiny, názory, Romové, romský holocaust

„Vláda finišuje s dohodou o vykoupení vepřína v Letech u Písku, stojícího na místě protektorátního lágru pro Romy. "Nevidím důvod, proč by se měl obchod zatrhnout," říká optimisticky ministr kultury Daniel Herman. Znamená to tedy, že z místa, kde v letech 1942 a 1943 zemřelo pod dohledem českých dozorců 327 internovaných Romů, konečně zmizí páchnoucí prasečák a Česko vybuduje obětem romského holokaustu důstojný památník?


http://www.ceskaskola.cz/2017/07/petr-honzejk-zvitezi-pieta-nad-ovarem.html

Pan Komárek lepí do České školy bulvární články podle svého, myslím, "multikulti honitričkovského" gusta:

"Firma AGPI přijala nabídku státu na odkoupení vepřína v Letech"
COŽE? Hloupá vláda je STÁT???
Je to vyhození stamiliónů do povětří účelný a účinný čin vlády?
Vláda NENÍ stát. Stát Česká republika je Parlamentní demokracie s vyváženou zákonodárnou a výkonnou mocí.
Není to hloupé vládní "finišování"spíš na zásah kontrolních orgánů Parlamentu a dalších kontrolních orgánů moci výkonné České republiky?!

Ten výběr článku o Ovaru a jitrnici je panem Komárkem vybraná narážka na v tomto případě lidsky i racionálně správně uvažujícího a jednajícího nejvyššího představitele českého státu, na pana prezidenta?!

Proč pan Komárek dělá z České školy takhle hloupý bulvár?

Tohle je ta kultivovanost a kvalita České školy, o kterou jde panu Komárkovi a Albatrosu?!


No nic. Jdu si umíchat vajíčka na cibulce s Kurkumou. Kurkuma je zdravá i proti salmonele a bystří rozum. Doporučuji všem.:)))

J.Týř


Vladimír Stanzel řekl(a)...
10. srpna 2017 v 13:41  

Šéfredaktor Respektu E. Tabery z o tom, proč je lépe diskutovat než zakazovat.

tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 13:58  

Popravdě, já už aktuální a zajímavé informace o problematice školství hledám jinde, ačkoliv právě to byl původně hlavní smysl webu.

Sem chodím už jen občas diskutovat se zajímavými lidmi - se stejnými názory, i s oponenty. Ale i tato diskuse přestává díky jejímu neustálému ovlivňování mít smysl.

Několikrát jsem se přistihnul při klasické autocenzuře. Tedy, mám komentář, nebyl by právě lichotivý a možná bych použil i poněkud nesalónní výrazivo.
Jenže už vím, že takhle to napsat nemůžu. Pak si všimnu, že stejná slova použil někdo jiný a vzápětí byl jeho příspěvek smazán. Takže můj odhad se tím potvrdil.
Možná to někomu přijde jako kultivace diskuse. Mně to začíná silně připomínat umlčování "nevhodných názorů". A prostředkem, ospravedlňující tuto cenzuru je "nevhodné vyjadřování".
Napsal poste dlouholetý slušný diskutující na České škole.

Souhlasím a dodávám, že i i mně je to tak. Mnozí solidní diskutující už z České školy odešli a objevují se tu noví provokatéři, kterým pan Komárek očividně straní, a to přímo i těmi výběry tendenčních článků.

Z České školy se někdy, myslím, stává dost páchnoucí žumpa, ze které ani já nechci zbytečně načichnout. Žumpa s mnohdy pochybným výběrem témat a žumpa, ve které jsou rozumné názory a reakce někdy zbytečně cenzurovány a současně ubíjeny anonymními sprosťáky, které pan Komárek nechává na pokoji. Pan Komárek se může nechat u takovéto žumpy i s Albatrosem třeba vyfotit. Nemohou ale slušné lidi nutit, aby k takové žumpě čichali.

S pozdravem Kurkumě zdar!

J.Týř

Michal Komárek řekl(a)...
10. srpna 2017 v 15:32  

poste.restante

Ten nárůst je ve srovnání s "minulým obdobím". Hezký den!

tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 15:58  
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 16:14  
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 16:21  
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 16:25  
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 16:37  

http://www.ceskaskola.cz/2016/10/ondrej-steffl-hlavni-duvod-proc-se.html#comment-8931848546795651627

tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 16:51  

Zkuste, prosím, pane Komárku spočítat třeba podle výše uvedeného odkazu na loňský článek s hodnotnou diskusí kolik tehdejších diskutérů v ČŠ ještě diskutuje. Mám dojem že TÉMĚŘ NIKDO! Včetně třeba i pana Šteffla, který sem dřív chodil diskutovat a teď chodí už jen na Pedagogické info.

Bývaly tu diskuse ostré, ale zajímavé. A dnes? Kolik diskusí se dnes točí hlavně kolem vašeho výběru článků a kolem vaší cenzury?

Dobrému dní zdar!

tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 17:14  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Petr řekl(a)...
10. srpna 2017 v 17:39  

Pane Týři, umíte něco jiného než rejpat? Pokud nic lepšího neumíte, měl byste se smířit, že Vás občas někdo pošle tam, kam zasloužíte. Ostatně, nejsem si jistý, jestli přesně tohle není Vaše podvědomé přání. V transakční analýze se ta hra jmenuje "Kopejte do mě" a občas se mi zdá, že na ní docela slušně frčíte.

Jana Karvaiová řekl(a)...
10. srpna 2017 v 17:54  

Transakcni analyzu zjevne neznate. Jde tam o role a ne hry.
Jinak Ceska skola by mohla mit nazev Prevychova ucitelu v Cechach.
Myslim, ze vetsina se spis odebere na jine stranky, nez by na sebe nechala pusobit tohle.

Petr řekl(a)...
10. srpna 2017 v 18:30  

Nevím, co a odkud víte o transakční analýze Vy. Základní kniha oboru je celá o hrách, které spolu lidé hrají, aby uspokojili svůj hlad po podnětech. Myšlenka "hry" samozřejmě JE jedním z ústředních koncptů TA, podobně jako scénář ("script"), pohlazení ("stroke") nebo ego-stav ("ego-state"). Nebudeme přece přít o věci, které jsou naprosto zjevné.

tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 18:32  
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 18:47  
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 18:49  

Svou diskusi v České škole tímto ukončuji. J.Týř


Petr řekl(a)...
10. srpna 2017 v 19:06  

Pane Týři, nazvěme věci pravým jménem: svou účast ve zdejších debatách jste pochopil jako způsob, jak zadarmo ventilovatt vlastní frustrace. Vy přece nechcete vést žádnou věcnou debatu, Vy si chcete pofňukat v kruhu spřízených fňukalů nad všeobecným spiknutím, které Vám přichystalo tak trudný úděl. Váš základní omyl spočívá v tom, že diskuznímu fóru na České škole připisujete terapeutické účinky. Ať už Vás TADY budou litovat, obdivně plácat po ramenou, nebo Vám vyvracet Vaše zjevně zcestné názory, opravdu líp Vám to neudělá. Frustrace a paranoia patří na terapii. A jelikož jsem diskuzemi s Vámi strávil právě tolik času, kolik si mohu dovolit obětovat, loučím se s Vámi s upřímným přáním všeho dobrého.

Jana Karvaiová řekl(a)...
10. srpna 2017 v 19:15  

Existuji krzy terapii s vyuzitim pro pedagogy( ne pro peychology). Tudiz jsem absolvovala transakcni analyzu i treba KBT. I ucitelka se vzdelava v psychologickych vedach.

tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 22:06  



VÝZVA K PÍSEMNÉ OMLUVĚ

Dogmatismus, se kterým si anonymní nick Petr v této diskusi dovolil 10. srpna 2017 v 19:06 hodin se do mne ještě jednou veřejně tzv. navézt se svými urážlivými domněnkani poté, co jsem prohlásil, že s diskusí v České škole končím, a fakt, že na tento veřejný projev urážlivého jednání nicka Petra pan Michal Komárek jako moderátor diskuse a šéfredaktor České školy do této chvíle (po dobu čtyř hodin) nereagoval, mě nutí na úplný závěr konstatovat, že

výše uvedené připomínky k tendečnosti práce (k nerovnému přístupu k diskutujícím s různými názory - viz příspěvky výše např. 10. srpna 2017 12:09 nebo 10. srpna 2017 13:58) pana Michala Komárka jako šéfredaktora a moderátora veřejné diskuse u zveřejněných článků webového portálu Česká škola provozovaného společností Albatros Média a.s. jsou důvodné.

Zvážím další postup vůči osobám, které se výše popsaného jednání dopustily nebo ho v rozporu se svou odpovědností za provoz České školy tolerovaly.

Nicka Petra, šéfredaktora České školy pana Michala Komárka a společnost Albatros Média a.s., provozovatele České školy, si tímto dovoluji vyzvat k uveřejnění písemné omluvy za výše popsané jednání, kterou žádám uveřejnit bez zbytečného odkladu zde v této dikusi.

Jiří Týř


tyrjir řekl(a)...
10. srpna 2017 v 22:21  

...po dobu tří hodin... ...v této diskusi...

vstek řekl(a)...
11. srpna 2017 v 15:56  

Slušnosti se v Komárkově žumpě nedočkáš. Nu což.Hlavně, že máme Hezký den.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.