Výrok týdne Tajného učitele: Pátý stupeň kariérního řádu – učitel před smrtí

pondělí 24. července 2017 ·

Do diskuse k rozhovoru Stanislava Štecha především o neschváleném kariérního řádu vstoupil také Tajný učitel. Stanislav Štech opakuje, že kvůli neschválení kariérního řádu přijdou učitelé téměř o dvě miliardy. A opět útočí na organizátory petice proti kariérnímu řádu. Tajný učitel píše:

„Je to tak zoufale průhledné. Nesouhlasili? Nedostanou miliardy. Já čacký rek navzdory zmanipulovaným učitelům pro ně udělám vše!!! Skutečně ale skutečně není to snadné...

Tak jim přidejte. Všem a plošně. Třeba aby si mohli platit důchodové připojištění, protože dle slov ministra financí, na důchody brzy nebude. Když se budou devadesátníci plazit před tabulí, aby měli co jíst, bude potřeba zavést pátý stupeň kariérního řádu. Učitel před smrtí.“

1 komentářů:

Zdeněk NUTZ řekl(a)...
24. července 2017 v 17:58  

To jí bych měl stupňů, ale radši nemluvit.....a takže kam teda přijdou ty miliardy, co jsme si o ně sami jako že přišli? Že se nedá například přidat třídním i bez toho stupňování???? To jako proč pane papoušku, co papouškoval paní Inkluzi Valachovou a teď jako by nevěděl co mluví!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.