Tajemství pěti světadílů - box

úterý 24. května 2016 ·

Všichni hrdinové Julese Verna pohromadě v trilogii Tajemství pěti světadílů od Ondřeje Neffa!

Vzduchem, mořskými hlubinami i rozžhaveným peklem podzemních propastí procházejí hrdinové třísvazkového cyklu Tajemství pěti světadílů. Po sto letech ožívá svět takový, jaký by si ho přál Jules Verne, duchovní patron díla Ondřeje Neffa.


Leteckou dopravu zajišťují parní vzducholodi, stejný pohon oživuje i automobily. Ponorka je zcela běžný dopravní prostředek. Ale co ponorka, která se dovede propálit i do nejtvrdší žuly a dopraví cestující do tajemné říše, ve které dinosauři dosud nevymřeli?

Nic není nemožného v třídílném dobrodružném příběhu, navazujícím na to nejlepší, co kdy napsal Jules Verne.

Novinku Tajemství pěti světadílů - box objednávejte v květnu o 20 % levněji přímo u vydavatele.

Ukázky stran:


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.