Dotazník k využívání vybraných vzdělávacích portálů jako jedné z forem mimoškolního vzdělávání

středa 9. března 2016 ·

Dotazník slouží pro účely bakalářské práce Veroniky Kašparové, studentky oboru Sociologie a sociální politika na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze, a je zcela anonymní. Odpovědi budou zveřejněny pouze souhrnně. Dotazník se týká především sociodemografických údajů sloužících ke zmapování uživatelů online vzdělávacích portálů Ekospace.cz, Help For English a Khanova škola. Vyplnění dotazníku zabere 5–10 minut.


Online formulář

1 komentářů:

tyrjir řekl(a)...
9. března 2016 v 12:53  

Využívání vzdělávacích portálů

Dobrý den,
jmenuji se Veronika Kašparová a jsem studentkou oboru Sociologie a sociální politika na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Obracím se na Vás s prosbou o vyplnění dotazníku na téma „Využívání vzdělávacích portálů jako jedna z forem mimoškolního vzdělávání“. Tento dotazník slouží pouze pro účely mé bakalářské práce a je zcela anonymní. Odpovědi budou zveřejněny pouze souhrnně. Tento dotazník se týká především sociodemografických údajů sloužících ke zmapování uživatelů online vzdělávacích portálů. Vyplnění dotazníku Vám zabere 5–10 minut. Vždy zaškrtněte jen jednu odpověď, pokud není uvedeno jinak.

Předem děkuji za Vaši ochotu a čas.

Veronika Kašparová

*Povinné pole

1. Jak často tento vzdělávací portál využíváte? *

denně
párkrát týdně
párkrát měsíčně
párkrát do roka
využil/a jsem ho poprvé

Sem prosím zadejte název portálu, na kterém jste objevil/a tento dotazník. *

Ekospace.cz
Help For English
Khanova škola

DALŠÍ


K čemu se vztahuje ukazovací zájmeno tento, když v textu před ním není uvedeno nic, na co má toto zájméno ukazovat?

Na FSV UK, zdá se, zkoumají sociálně politické fenomény typu Yeti, Colombova manželka, Společné vzdělávání ve veřejných školách, Konektivismus, Funkční vzdělávací portál atd., které zatím nikdo soudně uvažujících lidem neukázal.:)))))

J.Týř

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.