Netradiční love story z pohledu muže

středa 11. listopadu 2015 ·

Fisher a Ivy jsou spolu necelé tři týdny, ale už to vědí: jsou stvořeni jeden pro druhého. A že toho o sobě navzájem zatím moc nevědí, je naprosto podružné. Během dvanácti měsíců, které jim naprosto převrátí život naruby, zjišťují, že zamilovat se je jedna věc, ale lásku si udržet je trochu jiný boj.

My dva je ve své upřímnosti okouzlující, místy hodně legrační, místy zase dojemný román o životě a o lásce a také o tom, že spoléhat, že vše půjde vždycky hladce, je hodně ošidné.

„Upřímná, vtipná, hořkosladká love story o tom, co se stane, když se ve vztahu zdánlivě všechno pokazí, ale doopravdy to tak vůbec není. Tohle je knížka se srdcem na správné straně.“
- Louise Candlish

„I v mém věku stále ještě žasnu, když autor umí psát tak, že mi na jeho postavách najednou záleží natolik, že v jednu chvíli brečím jako želva a hned nato mě rozesmějí – a přesně tohle se mnou Andy Jones dělá.“
– Sun

„Od téhle výborně napsané knížky je těžké se odtrhnout. Úplně mě sebrala.“
- Daily Mail

Tak trochu jinou love story My dva objednávejte se slevou 20 % do 16. 12. 2015 přímo u vydavatele.

Přečtěte si ukázkovou kapitolu:

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.