5. 11.: Setkání národních projektů z oblasti matematiky a přírodních věd

pondělí 2. listopadu 2015 ·

Realizujete projekt zaměřený na vzdělávání v oblasti matematiky a přírodních věd? Chtěli byste se inspirovat jinými zajímavými projekty a sdílet navzájem své zkušenosti a nápady?


Dům zahraniční spolupráce vás srdečně zve na Setkání národních projektů, které se uskuteční ve čtvrtek 5. listopadu v Praze pod záštitou projektu Scientix. Projekt Scientix je iniciovaný Evropskou komisí a podporuje evropskou spolupráci v oblasti inovativní výuky matematiky a přírodních věd. Na portálu projektu (www.scientix.eu) lze publikovat projekty financované z veřejných zdrojů, volně prohlížet a stahovat výukové materiály a také požádat o bezplatný překlad výukových materiálů např. do češtiny.

Cílem setkání je umožnit koordinátorům / realizátorům národních projektů získat bližší informace o portálu Scientix, dozvědět se o dalších vzdělávacích projektech, které na národní úrovní vznikají (z iniciativy škol, univerzit či dalších subjektů), a vytvořit prostor pro sdílení zkušeností a nových nápadů. V rámci programu proto proběhne krátká prezentace Vašich projektů.

Setkání se uskuteční v centru Prahy v Rezidenci Dlouhá (www.rezidencedlouha17.cz/) od 9:30 do 16:00. Občerstvení bude zajištěno.

V případě zájmu se prosím zaregistrujte do konce října zde. V případě, že byste měli potíže dostat se ráno do Prahy, tak nás prosím kontaktujte emailem (vladimira.pavlicova@dzs.cz) a pokusíme se situaci vyřešit.


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.