STŘEPINY: Konec praktických škol a Češi jako králové porna

pondělí 12. října 2015 ·

Pomalý konec praktických škol u nás. Krok k ideálnímu systému nebo šílený experiment, který může mít fatální následky?


Pořad na webu TV Nova

7 komentářů:

Nicka Pytlik řekl(a)...
12. října 2015 v 19:12  

Nevím jak jiné, ale mne to potěšilo. To království, samozřejmě.
Konečně jsme našli svoji parketu. To vojebávání máme tak nějak v povaze...

Unknown řekl(a)...
12. října 2015 v 21:31  

Až tam jsem nedošla, ale potěšily mne názory učitelů a rodičů na základní praktické školy.

Nicka Pytlik řekl(a)...
12. října 2015 v 21:51  

Celkem chápu, že to nemusí být pro každého to pravé ořechové. Ale rozhodně se jako učitelé nesmíme odtrhávat od života tam venku. Možná je to tím, že obyvatelstvo neví, že případně činí něco nepatřičného. Jako učiteli informatiky mi není jasné, totiž, jak žákům mladším osmnácti let názorně vysvětlit, co ještě není, a co už je pornografie, aniž bych se dostal do přímého rozporu se zákonem. A ve čtvrtém ročníku už informatika není. Tak se potom nedivme...

Unknown řekl(a)...
12. října 2015 v 22:29  

Pane kolego, možná,že byste je mohl požádat, aby to vysvětlili oni Vám. V zájmu svého všeobecného vzdělání bych se na takovou část výuky informatiky ráda přišla podívat.

Nicka Pytlik řekl(a)...
12. října 2015 v 23:22  

Jóóó! I s těmi názornými ukázkami. To dám. Zítra k nám zavítá inspekce, svéráznější rozloučení se s profesí si snad ani nedovedu představit...

tyrjir řekl(a)...
12. října 2015 v 23:29  

Já to ve třídě SŠ řešíval sdělením Nebudete chodit na ty stránky, jak jsou tam ti lidé, co jim není zima. Zasmáli jsme se a celkem to fungovalo :).

Nicka Pytlik řekl(a)...
13. října 2015 v 1:12  

Takže žáci antimultikulturně přišli až do své plnoletosti o veškeré informace o Eskymácích a nevýchovně od zdraví o informace o otužování. Zeměpisné pásmo od obratníku Raka k obratníku Kozoroha taky v čudu. O hasičích a o protipožárních opatřeních už radši ani nehovořím...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.