Video: Jednání ministryně Valachové s komisařkou Jourovou

pátek 25. září 2015 ·

Podívejte se na sestřih ČT24 z brífinku po jednání ministryně Kateřiny Valachové s evropskou komisařkou Věrou Jourovou.

5 komentářů:

Nicka Pytlik řekl(a)...
25. září 2015 v 13:15  

Budu si to muset pustit, protože mne v souvislosti s onou už konečně integrací romčat značně zajímají ony 'pravomoce policie a armády, včetně zapojení do ochrany státních...' A teď nevím čeho. Žeby těch škol?

luboš řekl(a)...
25. září 2015 v 14:53  

Ty dvě dámy se opravdu, ale opravdu povedly.

Jirka řekl(a)...
26. září 2015 v 10:12  

Já si to pustil a zatím nelituji. Otevřelo mi to oči. Chtějí vybrousit z každého žáka jedinečný diamant. Prý nám chybí metodiky a manuály jak brousit. Myslím, že spíše postrádáme spokojeného brusiče, kterého sem tam někdo pochválí za opravdu povedený kousek, pracujícího v klidu v útulné dílně. K dispozici má fortelný brus. A neotravují ho stále hloupými radami lidí, kteří nikdy nebrousili, nehasili, neužívali techniku atd.
Pořád jsem čekal od nové paní ministryně, kdy s námi začne mluvit. Nezačne! Učitelé jsou komunikováni. Ví někdo, co to znamená? Mně to zní jako cejchováni, uráženi, ponižováni, přehlíženi.
Myslím, že tato strategie nebude nikdy učiteli, jako jsem já, porozuměna.
Možná je to tím, že pro to na ministerstvu nic neudělali, oni to odpracovali. Asi nějaké brigádnické hodiny. Že by se už vrátily i nesmyslné stachanovské závazky doženeme a předeženeme na počest sjezdu?
Přiznám bez mučení, do konce jsem to nedal. Budu si to dávkovat po kapkách pro posílení imunity. Do důchodu daleko a kdysi jsem naletěl povídačkám o poslání, o práci s tím nejcennějším, co máme, o naší budoucnosti. I v pekle je víc světla. Už lituji.

Zdeněk Sotolář řekl(a)...
26. září 2015 v 19:10  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Zdeněk Sotolář řekl(a)...
26. září 2015 v 19:11  

Nejlepší byla p. Jourová: je zvědavá za rok na ta čísla. Pointa je venku. Celé to inkluzivní běsnění je pouze dýmová clona pro převod romských žáků na základky. Vždyť začleňování romských žáků je výslovně jmenováno i v priorintí ose 3 OP VVV. Ne Vietnamců, Mongolů nebo Syřanů. Kdybychom byli komunikováni alespoň pravdivě.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.