Dlouho očekáváná biografie: Ronaldova Cesta na vrchol je venku

středa 9. září 2015 ·

Proč rádi čteme příběhy slavných? Proč nás zajímají podrobnosti jejich života? Proč nás tolik zajímá jejich soukromí? S biografiemi slavných se v poslední době roztrhl pytel a všechny jdou na dračku. Možná proto, že o slavných lidech, které máme rádi, chceme vědět úplně všechno. Možná proto, že se chceme inspirovat, motivovat a zkrátka zjistit, že i my máme šanci.

Z ulice na vrchol 

Chlapec vyrůstající na ulicích ostrova Madeira neměl zrovna dobrý start do života. Jeho šance na úspěch, bohatství a slávu byly téměř na nule. Tento chlapec dnes obléká dres španělského královského klubu Real Madrid a portugalské reprezentace. Je označován za nejúspěšnějšího fotbalistu současnosti. A je zářným důkazem, že šanci na úspěch má opravdu každý.

V jeho biografii Cristiano Ronaldo: Cesta na vrchol na vás čeká srdceryvné vyprávění plné překvapivých situací. Kniha ukazuje novou a neznámou tvář tohoto fenoménu jménem Ronaldo. Nabízí zajímavý vhled do jeho soukromí a ukazuje, že každý má šanci uspět.

Jeho kniha si najde své čestné místo v knihovničce všech jeho fanoušků a jeho zajímavá životní cesta se může stát inspirací pro každého, kdo to touží v životě někam dotáhnout.

Tip: Máte doma malého fanouška fotbalu? Nebo zajímají příběhy slavných fotbalistů také vás? Podívejte se na biografii dalšího zvučného jména ze světa fotbalu – Messiho. Kniha Messi: Chlapec, který chodil všude pozdě (a dnes je první) slavila celosvětový úspěch.

Nechte se inspirovat, začtěte se a možná i vy zjistíte, že cestu na vrchol máte otevřenou.

Kam pro knihu?

Ronaldova biografie na vás čeká společně s širokým výběrem knih všech žánrů na www.albatrosmedia.cz. Najdete tam žhavé novinky i oblíbené klasiky za skvělé ceny – přesvědčte se a doplňte svou domácí knihovnu.

Přečtěte si ukázkovou kapitolu:



0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.