Ze sociálních sítí: Co skutečně je za pádem ministra Chládka

pondělí 1. června 2015 ·

Pavel Hasenkopf: Tak už je jasné, co skutečně je za pádem ministra Chládka - dětské domovy a snaha dostat je z gesce MŠMT pod MPSV. Marksová na to tlačí, Chládek to odmítal. Chládek padá, Marksová bude dočasně řídit MŠMT...


Ve své snaze založit jednotný český barnevern (v překladu "dětské blaho") chce pod sebe soustředit maximum agendy, která se dětí týká.

Na pozoru by se měl mít i ministr zdravotnictví, protože MPSV chce ovládat i zdravotnická zařízení pro děti, zejména kojenecké ústavy.


Ovládnout chce dětské domovy a kojenecké ústavy proto, aby je mohla snáz zrušit ve své snaze vnutit nám systém přechodné pěstounské péče.


Btw, pozemky pod dětskými domovy a kojeňáky jsou poměrně lukrativní.



3 komentářů:

Eva Adamová řekl(a)...
1. června 2015 v 12:36  

Jestli je toto za pádem Chládka, netuším, ale myšlenka, že by detské domovy měly patřit pod ministerstvo, které má na starosti sociální věci, mi nijak zcestná nepřipadá.

PP řekl(a)...
1. června 2015 v 14:50  

Je však zcestné vybrat si ze zprávy nepodstatnou věc a té se věnovat. To jste klidně mohla komentovat příjmení autora. BARNEVERN - o tom se v článku mluví. Rozumíte? Máte ponětí? To, co chtěl a dělal Hitler teď dělá Norská vláda se souhlasem svých lidí.
Ať jsou chudí duchem blahoslaveni, ale ne ti, kteří nosí tituly....

krtek řekl(a)...
1. června 2015 v 16:00  

Správně. Nenecháme si zakazovat to, že si své děti budeme tlouct sami!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.