Vyhlášení rozvojového programu MŠMT na rok 2015 - Zvýšení mezd pracovníků soukromého a církevního školství

pondělí 29. června 2015 ·

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vyhlašuje pro rok 2015 podle ustanovení § 171 odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, rozvojový program Zvýšení mezd pracovníků soukromého a církevního školství.


19436_15_2_vyhlaseni_RP.doc (39kB DOC)





4 komentářů:

jir řekl(a)...
29. června 2015 v 16:33  

Vyhlašuji rozvojový program "Příspěvek státu na můj osobní automobil". Stát tak výhodně zmodernizuje vozový park. Jo a nechte si ty kecy, že mi ze svých daní nic nepřispějete.

Unknown řekl(a)...
29. června 2015 v 17:11  

Vidím samé EU peníze a velkou černou díru. Chudáci daňoví poplatníci v Německu, Francii,..

Jana Karvaiová řekl(a)...
29. června 2015 v 20:06  

Bude taky rozvojovy program na plat naseho souseda,zacinajiciho truhlare?

Jiri Janecek řekl(a)...
30. června 2015 v 8:28  

Pokud to dobre chapu, tak vybrani ze soukromych skol si rozdeli 58 milionu Kc... No, nemusi se mi to libit...
----
Co mne ale zaujalo je ta formulace prvniho odstavce...
"Rozvojový program zabezpečuje rozpočtové zdroje na rok 2015, které umožňují zvýšení úrovně odměňování ve školách a školských zařízeních, které nezřizuje stát, kraj, obec, svazek obcí nebo registrovaná církev nebo náboženská společnost, které bylo přiznáno oprávnění k výkonu zvláštního práva zřizovat církevní školy (dále jen „soukromé školství“) a ve školách a školských zařízeních, které zřizuje registrovaná církev nebo náboženská společnost, které bylo přiznáno oprávnění k výkonu zvláštního práva zřizovat církevní školy (dále jen „církevní školství“).
Je to neco jako:
"kdyz x neni v {A, B, C nebo D}" a "kdyz x je v D" pak "na x se program vztahuje"?
Neslo by to formulovat jednoduseji?
----
Jinak nevim, ale rekl bych, ze soukrome skolstvi je pravic*cky vymysl, a tam by asi bylo lepsi aplikovat nejaka trznejsi reseni. Treba jen nastavit pravidla a urcit jim zavazne tarify...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.