E-kniha pro vás: První pomoc pro školy

středa 20. května 2015 ·

Výstup projektu CZ.1.07/1.3.40/02.0022 První pomoc prožitkem - PAMATUJ - POSKYTNI – PŘEDÁVEJ, který byl realizován v letech 2013-4 v Občanském sdružení ve škole i mimo ni.




Publikace ve formátu PDF ke stažení.

V projektu CZ.1.07/1.3.40/02.0022 První pomoc prožitkem - PAMATUJ - POSKYTNI – PŘEDÁVEJ byly vytvořeny čtyři metodické příručky:
Návod ke stažení obsahu DVD:

Stáhněte soubor vybraného DVD na harddisk svého počítače. Pomocí funkce rozbalit nebo přes příslušný program (WinRaR, Winzip) otevřete zabalenou podsložku VIDEO_TS" na harddisku svého počítače. U Windows 7 a novějších přetáhnete složku do DVD-RW jednotky v okně Tento počítač nebo Průzkumník. Zde se pak objeví možnost vypálit. Do mechaniky vložte prázdné DVD médium s kapacitou 4,7 GB a přes průvodce vypalování disku vypalte soubory doporučenou rychlostí 8x." Možností pro Windows XP a novější je externí vypalovací software (např. Nero) a jeho funkce tvorba DVD-Video. DVD obraz je kompatibilní se stolními DVD přehrávači i PC a Mac.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.