1. 4.: Seminář Rozvoj mimoškolního vzdělávání a škola

středa 18. března 2015 ·

Místopředsedkyně Senátu Miluše Horská si vás dovoluje pozvat na seminář Mimoškolního vzdělávání a škola, který se koná ve středu 1. dubna 2015 od 13 do 17 hodin v Jednacím sále Senátu Parlamentu ČR v Praze 1, Valdštejnské ulici, vchod recepcí A.


Program:

13:00 – 14:45 Úvodní vystoupení


  • Miluše Horská – místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR
  • Jaromír Jermář - předseda Výboru pro vzdělání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu PČR (TBC)
  • Ondřej Šteffl – ředitel společnosti Scio: Svět se rychle mění: Mimo školy přibývají vzdělávací zdroje a služby, děti je využívají stále víc. Jak je využít, co nejlépe a jaká jsou rizika.
  • Josef Šlerka – vedoucí Studia nových médií, FF UK
  • Zástupce MŠMT

Přestávka: 14:45 – 15:00

15:00 – 17:00 Představení konkrétních projektů


  • Olga Ryparová – prezentace největšího českého mimoškolního vzdělávacího portálu KhanovaSkola.cz.
  • Tomáš Zahradník – zakladatel webu ProStredoskolaky.cz, který pomáhá středoškolákům zapojit se do mimoškolních aktivit, blogger.
  • Martin Drnek – pracuje na vývoji portálů společnosti Scio zaměřených na mimoškolní vzdělávání: JdemeDoŠkoly.cz, JakouHru.cz, DruháNoha.cz. Vede projekt ICT Kouč zaměřený na systematické vzdělávání pedagogů v oblasti digitálních dotykových zařízení ve výuce.
  • Bořivoj Brdička – pedagog Pedagogické fakulty UK, provozuje portál Spomocník.rvp.cz, který informuje pedagogickou i širokou veřejnost o možnostech využívání ICT.

Pro přihlášení na seminář, prosím, kontaktujte Lenku Halfarovou na e-mail: halfaroval@senat.cz či tel.: 257 072 346, a to do 30. 3. 2015.

Při vstupu do budovy je třeba se prokázat platným dokladem a projít bezpečnostním rámem.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.