Algoritmy

středa 18. března 2015 ·

Český překlad čtvrtého vydání bestselleru Algorytmy, struktury danych i techniki programowania.

Hledáte jako programátoři vhodný algoritmus pro zamýšlený program? Chcete stávající koncepci programu optimalizovat? Jste při vývoji omezeni dostupnými technickými prostředky a potřebujete je využívat co nejefektivněji? Neobjevujte Ameriku a použijte ve svých projektech ten správný algoritmus.

aktualizovaném vydání bestselleru se naučíte nejznámější a nejčastěji používané algoritmy. Výklad se neomezuje pouze na suché popisy jednotlivých postupů, seznámíte se i s jejich principy a možnými příklady využití. Při nasazení v praxi pak zvolíte vhodné řešení odpovídající problému a podmínkám. Každá z kapitol obsahuje i praktické příklady, otázky a cvičení, na kterých si můžete čerstvě nabyté znalosti vyzkoušet.

Publikace vás mimo jiné naučí:

  • Analyzovat složitost algoritmů
  • Optimalizovat vytvořené algoritmy
  • Využívat vhodné struktury při práci s daty
  • Zpracovat numerické výpočty
  • Třídit, řadit a vyhledávat údaje
  • Využívat nejrůznější metody kódování a komprese
  • Pracovat s grafy, prohledávat je

Čtenáři si mohou na adrese http://knihy.cpress.cz/K2114 pod odkazem Soubory ke stažení stáhnout soubory se zdrojovými kódy použitými v knize.

O autorovi:

Piotr Wróblewski působil řadu let ve společnostech orientovaných na IT a telekomunikace, psal software na zakázku a vedl počítačová školení. Je autorem několika knih zaměřených na počítače, jeho bestseller Algoritmy vyšel v několika vydáních, a to nejen v Polsku.

Doporučená cena 399 Kč. Knihu s 20% slevou zakoupíte do konce března na www.albatrosmedia.cz.

Ukázky stran:

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.