13. 2.: Přednáška Emoční inteligence u dětí

neděle 8. února 2015 ·

Co jsou emoce a jak silně ovlivňují náš život? Proč jsou lidé s vysokou emoční inteligencí v životě šťastnější a úspěšnější? Kdy a jak rozvíjet emoční inteligenci u dětí?


Tématem vás 13. února 2015 od 8:30 ve Scio (Pobřežní 34, Praha 8-Karlín) provede Mgr. Sylvia Jančiová. Vystudovala Fakultu humanitných vied Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici, obor pedagogika, pedagogická psychologie a hudba. Učila na umělecké škole, několik let působila ve vedení ZŠ Roztoky u Prahy na pozici zástupkyně ředitele školy. Zabývala se také otázkou sociálně znevýhodněných dětí. Má pracovní zkušenosti i z oblasti reklamy. Posledních několik let pracuje ve společnosti Scio. Je autorkou rozsáhlého dotazníkového šetření školního klimatu mezi rodiči, učiteli a žáky Mapa školy. Je spoluautorkou webového portálu www.druhanoha.cz zaměřeného na rozvoj měkkých dovedností (komunikace, spolupráce, řešení problémů, sebeřízení, tvořivost) u dětí 6-15 let. Vedla a realizovala projekt Emušáci (kniha pohádek s návodem pro rodiče spojená s hračkou), který je určen dětem 4-10 let a jejich rodičům a pedagogům s cílem rozvoje emoční inteligence u dětí.

Ranní setkání nad kávou s krátkou přednáškou na zajímavé téma a následnou diskusí. Chceme si s vámi povídat o vzdělávání, výchově, školství a zajímavých trendech.

Začněte den s trochou inspirace, protože ráno dělá den!

Pokud chcete dostávat pozvánky na další setkání nebo máte námět na další téma, pište na kava@scio.cz.


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.